Haberler

Topbaş'ın Koltuğuna Küçük İsmail Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96.Yıldönümü dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna ilkokul öğrencisi İsmail Kayra Başıbütün oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96.Yıldönümü dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna ilkokul öğrencisi İsmail Kayra Başıbütün oturdu.

Kocamustafapaşa Ali Suavi İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. yıldönümü dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (İBB) ziyaret etti. İBB Başkanı Kadir Topbaş, New York'ta düzenlenen 'BM İklim Zirvesi 'programında olması nedeniyle öğrencileri Topbaş'ın makam odasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet ağırladı. Selamet, burada bir süre öğrencilerle sohbet etti. İlkokul öğrencilerine makam odasında meyve suyu ile bisküvi ikram edildi. Selamet, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu 4. sınıf öğrencisi İsmail Kayra Başıbütün'e devretti.

KOLTUĞU DEVRALIP TALİMAT VERDİ

İsmail Kayra Başıbütün, koltuğa oturarak İstanbul'daki trafik sorununun yaşandığını, bisiklet yollarını arttırarak trafik probleminin bir nebze de olsa öne geçilebileceğini söyledi. Belediye başkan yardımcılarına telefon açıp kentteki bisiklet yollarının arttırılması yönünde talimat veren Başıbütün'e gazeteciler de sorular sordu. Gençler için hangi projelerin hayata geçirileceği sorusuna Başıbütün, daha çok yeşil alan ile spor alanlarının arttırılmasını düşündüğünü belirtti.

ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet, ziyaretin ardından okul Müdürü Ömer Arıkan'a Türk Bayrağı, okul öğretmeni Nuh Başıbütün'e ise İstanbul ile ilgili tanıtım kitapçıkları ile çeşitli hediyeler sundu. Selamet, ziyarete gelen 8 öğrenciye ise tablet bilgisayar hediye etti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Selamet Kadir Topbaş 23 Nisan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title