Haberler

Topbaş Içme Suyu Barajına Inşaat Atıkları Dökecek Kadar Gözü Dönmüş Insanlar Var Aramızda.

Ezgi ÇAPA İSTANBUL DHAGaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Keşkek Festivali kapsamında vatandaşlara keşkek dağıttı.

Ezgi ÇAPA İSTANBUL DHA

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Keşkek Festivali kapsamında vatandaşlara keşkek dağıttı. Sazlıdere Barajı'nın çevresine dökülen kaçak molozlarla ilgili konuşan Topbaş, 'İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak dedi.

Gaziosmanpaşa'da Atatürk Büstü Meydanı, Hükümet Konağı Meydanı, Kültür Merkezi Belediye Meydanı ve Cami Meydanı'nı birleştirerek oluşacak 45 bin 500 metrekarelik meydan projesinin temeli törenle atıldı. İBB'nin hayata geçireceği 6 milyon 665 bin liralık projenin temel atma törenine İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili Recep Koral ile ilçeye yeni atanan Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay katıldı. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa'ya bugüne kadar 1 milyar 700 milyon lira yatırım yaptıklarını söyleyerek Gaziosmanpaşa'dan geçecek Kabataş-Mahmutbey Metrosu'nun 2018 yılında açılacağını ifade etti. Topbaş, Vezneciler'den 3. Havalimanı'na uzanacak yeni bir metro hattı projesinin de devam ettiğini belirtti.

SAZLIDERE'YE MOLOZ DÖKENLER BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEK

Sazlıdere Barajı'nın çevresine kaçak moloz dökülmesini üzüntüyle öğrendiklerini söyleyen Kadir Topbaş, ? İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak. Büyükşehir belediyesi olarak çok daha ağır bedel ödeyerek temizlemek zorunda kalıyoruz. Mümkün olsa da, o inşaat atıklarının döküldüğü yerlerdeki suları o dökenlerin evlerine göndersek, onların evinde içirsek. Kimyasallarıyla, o ne olduğunu bilmediğimiz atıklarıyla o suların tekrar içilebilir hale gelmesi için çok ciddi maliyetleri var,artıma tesislerinde ciddi bedeller ödeniyor. Nasıl kıyılır tabiata ve ormana ve suya. 3 kuruştan kaçarak nasıl çevreyi kirletmeyi göze alıyorlar dedi.

CANLARINI YAKACAK KADAR CEZALAR VERECEĞİZ

Hafriyat kamyonlarında kullanmak üzere bir yazılım geliştirdiklerini ve bunu Çevre ve Şehircilik Bakanı'na sunduğunu belirten Topbaş, 'Bu kamyonlar damperlerini nerede kaldırırsa göreceğiz ve canlarını yakacak kadar cezalar vereceğiz. Kusura bakmasınlar, sadece bu dönemi değil, geleceğimizi tüketiyorlar. Bu densizliğe sessiz kalamayızö dedi. Topbaş, 'Buna benzer yakaladığımız, arabalarını bağladığımız, ciddi ceza yazdıklarımız ağlayarak sızlayarak himmet istiyorlar. Asla yüzlerine bakmıyoruz, bu yanlışlar asla affedilemez. İnşallah akılları başlarına gelir veya biz getiririz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadir Topbaş Sazlıdere İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title