Haberler

Topbaş, Florya Engelliler Kampı'nın Açılışına Katıldı

Florya'da bulunan Engelliler Yaz Kampı, engelli bireylere ve ailelere yönelik olarak kapılarını yeni sezon için açtı.

Florya'da bulunan Engelliler Yaz Kampı, engelli bireylere ve ailelere yönelik olarak kapılarını yeni sezon için açtı. Açılışa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve eski AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva da katıldı.

Kadir Topbaş, açılışta yaptığı konuşmada, Florya Engelliler Yaz Kampı'ndan bu sezon 5 binin üzerinde insanın istifade edeceğini belirterek, ikinci bir engelli yaz kampının Şile'de devreye gireceğini söyledi. Topbaş, "Bugün burada, Çiroz Kampı olarak bilinen yerde bir hafta geçirmek üzere geldiniz. Sizden sonra başka aileler de gelecek. Bu yıl 5 binin üzerinde insanımız buradan istifade edecek. Gönlümüz ister ki sayısını artıralım. İnşallah Şile'de devreye girince, orada da 7 binin üzerinde insan ağırlanacak" dedi.

Kamplarda başka ailelere de yer açmak için 1 haftalık süre kısıtlaması koyduklarını vurgulayan Topbaş, "Bir haftalık süre çok az biliyorum. Ama inşallah sayıları artırmak suretiyle, her yıl bir hafta sıra gelebilecek, hatta birkaç hafta sıra gelebilecek şekilde bir fırsatı bizim hazırlamamız gerekiyor" dedi.

Bu konuda daire müdürlerinden proje çalışması isteyen Başkan Topbaş, İstanbul'un kent ormanları veya çevresini işaret ederek, buralarda yeni engelliler kampı merkezleri kurulmasını istedi.

Topbaş, konuşmasını bitirdikten sonra, Karadeniz yöresi oyunlarını sergileyen bir ekiple birlikte kısa bir süre horon tepti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Hasan Can İstanbul Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title