Haberler

Topbaş: "Fatih Camisi İnşa Edildiğinde Amerika Keşfedilmemişti"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kastamonu’yu ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kastamonu'yu ziyaret etti.

1 Haziran günü Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Çatalzeytin Belediye Başkan Adayı Musa İhsan Uğuz'a destek vermek için Çatalzeytin ilçesine gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Meydanda kurulan sahnede kendisini dinlemeye gelen ilçe halkına seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, İstanbul'da 600 bin civarında Kastamonulunun ikamet ettiğini belirterek, bu yüzden Kastamonu'yu çok iyi tanıdığını ve elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Türkiye'de şu an milletin kendisini yöneteceklerini seçtiğini ve ileri demokrasi uygulandığını aktaran Topbaş, atamalarla milleti yönetenlerin başa gelmesi durumunda vatandaş olarak onun belirlediği kurallara uymak zorunda kalacaklarını ve bu yüzden Türkiye'de iyi ki demokrasinin hakim olduğunu kaydetti.

İstanbul'da Fatih Camisi inşa edildiği dönemde Amerika kıtasının henüz keşfedilmediğini hatırlatan Topbaş, bu yüzden Türkiye'nin kadim bir ülke olduğunu ve Türk milletinin çok eski tarihi olduğunu belirtti.

Türk milletinin dünyaya medeniyet öğrettiğini ve yıllarca medeniyetler kurduğunu aktaran Topbaş, şöyle konuştu: "İstanbul'un nüfusu 14 milyonu aştı ve şuan İstanbul'un yatırımı 8.5 katrilyon liradır. Konseydeki bütçesi 26 katrilyon lira. Bu paralar ne oldu geçmişte nerelere gidiyordu. Niçin hizmete dönüşmüyordu. Fakat biz, geldiğimizde İstanbul, bugün bu hale geldi. Sayın Başbakanımız, 'zaman, insan ve para yönetimini başarırsanız, sonucunu da alırsınız' diyor. Biz de İstanbul'da bunu yaptık. Bu noktada kaynakları doğru kullandık ve büyük yatırımlara imza atarak yolumuza devam ediyoruz."

İstanbul'un Birleşmiş Milletler de yakın zamanda bölgesinin merkezi haline geleceğini anlatan Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, dünyanın en büyük kurtarma ekibine sahiptir. Nerede yardıma muhtaç biri varsa biz oradayız. Soma'da, Afganistan'da ve dünyanın diğer ülkelerinde bizim ekibimiz kurtarma görevi yapıyor." İstikrarlı yönetimlerin ülkelerini ve toplumu geleceğe taşıdığını anlatan Topbaş, şunları söyledi: "Hizmetler üretiliyor, ülkemiz gelişiyor. Eksikliklerimiz var ama bunlar giderilir, sorun değil bunlar."

Topbaş, konuşmasının sonunda AK Parti'nin Çatalzeytin Belediye Başkan Adayı Musa İhsan Uğuz'a 1 Haziran Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde destek istedi.

Topbaş, seçim sonrasında AK Parti'nin kazanması durumunda İstanbul'dan yapılacak projeler için her türlü destekleri vereceklerini ve güzel Çatalzeytin ilçesinin farklı bir boyuta kazandırılması için hazır olduklarını söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Kastamonu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title