Haberler

Tekirdağ'da Top Kavgası Kanlı Bitti

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde top oynayan gençler arasında çıkan kavgada, 2 kardeş bıçaklandı.

Olay, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'de meydana geldi. İddiaya göre, top oynayan ve yaşları 16 ile 19 arasında değişen gençler arasında tartışma çıktı. Topun çarptığı gençlerden biri olay yerine abisini çağırdıktan sonra kavga büyüdü. Kavgada, iki kardeşten Resul Ö. (17) elinden, Köksal Ö. (19) karnından bıçaklanarak yaralandı.

Kardeşler 112 Acil servis ekiplerince hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Resul ve Köksal Ö. kardeşler kendilerini bıçaklayanı tanımadıklarını belirtti. Olayın ardından soruşturma başlatan Kapaklı Emniyet Müdürlüğü, yaşanan bıçaklama hadisesinin zanlısı Hakan K.'yı yakaladı.

Adliyeye sevk edilen Hakan K.'nın verdiği ifadesinde, Resul Ö.'nün kendisine bıçak çektiğini, bir eliyle kendisini korurken diğer eliyle de cebinden çıkardığı bıçakla olayı işlediği öğrenildi. Olayın zanlısı Hakan K. tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Tekirdağ Kapaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title