Haberler

Top Gear'a Yeni Yapımcı

Güncelleme:

Tecrübeli eğlence ve komedi programı yapımcısı Lisa Clark, BBC 2 programı Top Gear'ın yeni baş yapımcısı oluyor.

İngiliz televizyonlarında yayınlanan The Big Breakfast ile kariyerine başlayan, 25 yıldır çeşitli eğlence ve komedi programlarının yapımcılığını yürüten Clark'ın cumartesi geceleri yayınlanan bol ödüllü Don't Forget Your Toothbrush ve TV dünyasında çığır açan yarışma Shooting Stars gibi yapımlarda da imzası bulunuyor. Lisa Clark son olarak, yine BBC27de yayınlanan ve eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan Vic & Bob's House of Fools adlı komedi dizisinin arkasındaki isimdi.

London Weekend Televison (LTW) kanalında komedi yapımlarından sorumlu olan Clark daha sonra BBC'de yöneticilik yaptı, 2001 yılında ise Vic Reeves ve Bob Mortimer ile bağımsız yapım şirketi Pett'i kurdu. Üçlü birlikte birçok ödüllü eğlence programının yapımcılığının yanı sıra farklı kanal ve platformlarda yayınlanan komedi programlarının da senaristliğini üstlendi. Bunlar arasında BBC One'da yayınlanan Celebrity Dog School, BBC Three yapımı Tittybangbang, Channel 4'da ekranlara gelen Angelos Epithemiou ve BBC iPlayer üzerinden yayınlanan Matt Berry Does gibi programlar bulunuyor.

BBC Eğlence ve Etkinlik Yapımları Denetçisi Katie Taylor "Lisa Clark gibi tecrübeli ve kaliteli bir yapımcının Top Gear'ın yeni döneminde Chris Evans ile birlikte çalışacağını görmekten çok mutluyum. Bence harika bir ikili olacaklar" dedi.

Top Gear'in sunucusu Chris Evans ise "Büyük ve önemli TV programları söz konusu olduğunda Lisa Clark ilk akla gelen isimlerden biri. Eğlenceli ve tecrübeli biri ve otomobilleri de çok ama çok seviyor!" yorumunda bulundu.

Yeni görevine 3 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan Lisa Clark heyecanlı olduğunu ifade etti. Ünlü yapımcı "Çok heyecan verici ve sınırlarımı zorlayacak bir fırsat, bunu kaçıramazdım. Birlikte geçen 14 yılın ardından eminim ki Pett benim yokluğumda da orijinal ve hatta daha eğlenceli programlar üretmeye devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title