Haberler

Tomarza'da Irmakta Kaybolan Gençten Ümit Kesildi

Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 10 gün önce balık tutmaya diye çıktığı evine bir daha dönmeyen ve ırmak kenarında kıyafetleri bulunan 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi'yi arama çalışmalarına son verildi.

Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 10 gün önce balık tutmaya diye çıktığı evine bir daha dönmeyen ve ırmak kenarında kıyafetleri bulunan 17 yaşındaki Yunus Emre İzgi'yi arama çalışmalarına son verildi.

Tomarza'da 23 Ağustos günü evinden 'Balık tutmaya gidiyorum' diye ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Yunus Emre İzgi'nin kıyafetleri, Zamantı Irmağı kenarında bulundu. Irmakta kaybolduğu olasılığı üzerine Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma ekipleri, Jandarma Köpek Timi, AKUT, AFAD ve Adıyaman dalgıç ekipleri, ırmak içerisi ile çevresinde 10 gün boyunca Yunus Emre İzgi'yi aradı. Tüm aramalara rağmen talihsiz genç bulunamayınca, arama-kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Tomarza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title