Haberler

TOMA Üreticisi Katmerciler'in Hisseleri Yine Uçtu

Güncelleme:

TOMA üreticisi Katmerciler Ekipman'ın borsada günlük kazancı yüzde 13,4'ü buldu. Hisselerin 17 günlük yükselişi yüzde 50'ye dayandı.

Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) üreticisi Katmerciler Ekipman'ın borsada hisseleri yine uçtu. Bugün günlük yüzde 13,4 yükseliş yaşayan hisselerin 17 günlük yükselişi yüzde 50'ye dayandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kobani protestolarının ardından "1 TOMA zarar görürse 10 TOMA alırız" sözlerinin ardından yükselişe geçen TOMA üreticisi Katmerciler Ekipman'ın borsada hisseleri bugün de tutulamıyor.

Bugün yüzde 13,47 yükselişle 3,37 liraya kadar yükselen Katmerciler Ekipman hisseleri son 17 günde yüzde 48.6 yükseldi. Şirketin piyasa değeri ise 84 milyon liraya fırladı.

'TOMA İHALESİ YAPILDI' İDDİASI

Hisselerin yükselmesine sebep olan faktörlerden biri ise geçen hafta 65 TOMA için ihaleye çıkıldığı haberleriydi.

Cumhuriyet gazetesinden Çiğdem Toker'in yazısına göre Kamu İhale Kanunu'nun (KİK) kapsamı dışında tutulan bu ihale davet usulü ve açık eksiltme yöntemiyle yapıldı.

Kulislere göre ihalede en uygun teklifi yine eski AKP Milletvekili İsmail Katmerci'nin firması verdi. İhale bedeli ise 40.6 milyon TL'ye kadar ulaştı.

Çiğdem Toker'in yazısına göre Emniyet Genel Müdürlüğü; 20, 20 ve 25 olmak üzere üç parti halinde satın alınması planlanan 65 TOMA ihalesini geçen hafta yaptı. En düşük teklifler; ilk 20'lik partide 620, ikinci 20'lik partide 610, üçüncü 25'lik partide ise 600 bin TL olarak Katmerciler tarafından verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu Çiğdem Toker Kobani Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (5)

Urfa Viranşehir:

Siz getirin Güneydogu onuda yakar :))))umrumuzda degil derler vegi zaten batıdan çıkıyor batı düşünsünB ):::::

12
18
yanıtYanıtla
UYFUN:

zaten 2 ay önce sermayesi 500 bin olan bir akp li bir şirkete tmsf satmıştı. gayet normal birileri köşeyi dönecek

21
9
yanıtYanıtla
MUHAMMED ANADOLU:

Necip millerimizi kutuplaştırarak kavga ettireceksiniz. !!!!!gelsin TOMA lar. . . AKP li KATMERCİ efendiye katmerli paralar. . . . . . . KAZI KAZAN . . . TAVŞAN KAÇ TAZI TUT KATMERCİ PARALARI YUT. . . . .

18
7
yanıtYanıtla
KETO:

ZORUNAMI GİTTİ AŞAĞILIK

9
4
yanıtYanıtla
Nevar Burda?:

Biride cikip demiyorki bizim eski tomalara ne oldu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title