Haberler

Tolunay Kafkas: "Oyuncularım Bütün Övgüyü Hak Ediyor"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Mücadele gücümüz arttı ama oyun anlamında biraz daha ileri gitmemiz gerekiyor” dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Mücadele gücümüz arttı ama oyun anlamında biraz daha ileri gitmemiz gerekiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek, haftalar sonra ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İçinde bulunduğumuz şartlar altında alınan bu 3 puan çok değer taşıyor. Bütün övgüyü benim oyuncularım hak ediyor. Çok fedakarca oynayan oyuncularımız var. Bugün Lopes maçı sakat sakat tamamlamaya çalıştı. Haftalarca Rodallega büyük özveriyle oynuyor, antrenmanlara çıkamıyor sadece maçta oynatıyoruz. Custodio ona keza. Çok fedakar oyuncularımız var. Mücadele gücümüz arttı ama oyun anlamında biraz daha ileri gitmemiz gerekiyor. Sistemle ilgili biraz daha çalışmamız gerekiyor. Aldığımız 3 puan için ben bugün çok mutluyum. Oyuncularımı yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Kasımpaşa'ya da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

"Yaralarımızı sarmak için vakit olacak"

Takımdaki sakat oyuncu sayısının artmasının önümüzdeki maçlara etkisinin nasıl olacağıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kafkas, şöyle konuştu:

"Kadro dışı olayını artık kapatalım. Yapacak bir şey yok. Ben inanıyorum oynayabilecek arkadaşlarımız yine oynarlar. Kadromuzda gerçekten yürekli, düzgün, yeşil siyah için Akhisar Belediyespor için oynayabilecek bir çok oyuncumuz var. Devam edeceğiz. 4 hafta kaldı. Gerçekten zor şartlar altında kalktı bu gemi. Dışarıdan geçen seneki durum aldatabilir, şu anda bir yola girdik. Bu 4 maçı da en az kayıpla atlatıp, 2. devre takviyeler yapacağız takımımıza. İkinci dönem bir fikstür avantajımız da var. Özellikle içeri gelen takımlarla ilgili daha bize denk takımlar. Yolumuza devam edeceğiz. Şimdi bizim amacımız gemiyi sağ salim limana yanaştırmak. Yaralarımızı sarmak için vakit olacak. Devre arasının uzaması bizim için oldukça da iyi oldu. İkinci devre ben inanıyorum çok daha iyi bir Akhisar Belediyesyor izlettireceğiz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Tolunay Kafkas Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title