Haberler

    Tolunay Kafkas'ın Hedefleri Büyük

    Karabükspor teknik patronu, yeni sezona dair planlarını ve hedeflerini anlattı.

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

    Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana, yeni transferlerden Abdou Razack Traore, Tanju Kayhan, Onur Ayık, İbrahim Serdar Aydın ve Aykut Özer katıldı.

    Yaklaşık 2 saat süren ve kondisyon çalışmasının yapıldığı antrenmanda, Sow ve Mabiala ile yeni transfer Domi Kumbela yer almadı.

    Kafkas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezonun hayırlı olmasını dilediğini ve geçen sezonki başarıyı tekrarlamak istediklerini söyledi.

    Hedeflerinin Avrupa kupalarına kalmak olduğunu anlatan Kafkas, "İddialı bir takım oluşturma çabası içeresindeyiz. Yaptığımız transferleri herkes biliyor. Emre Güngör’ün dışında 2’si yabancı olmak üzere orta saha, kanat oyuncusu ve santrfor mevkisine 3 transfer daha yaparak çok güçlü bir Kardemir Karabükspor’u taraftarlarımıza izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

    Geçen sezon takımlarında kiralık olarak oynayan Furkan Özçal’ın Galatasaray’da ki durumunun netleşmesini beklediklerini belirten Kafkas, şöyle devam etti:

    "Eneramo istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Bakalım gelişmeler neyi gösterecek. Fenerbahçe bırakırsa  A2 takım oyuncusu Semih Şengül’ü kiralık olarak takımımıza katmak istiyoruz. Kardemir Karabükspor’u bir marka haline getireceğiz. Ligi ilk 10 içeresinde bitirmek ana hedeflerimizden bir tanesi. Ligi zorlayacağız, iddialıyız. İddialı olmadan hiçbir şey olmuyor."

    Kafkas, kamp yapacaklarını ve hazırlık maçı oynayacaklarını, ayın sonunda da çekilecek kura ile Avrupa kupası maçı oynayacaklarını kaydetti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tolunay Kafkas Hasan Doğan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title