Haberler

Tolunay Kafkas: "Galatasaray'ın Usta Ayakları ve İyi Oyuncuları Var"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Rakibin usta ayakları usta ayakları ve iyi oyuncuları var. Bizim ise genç oyuncular ve tecrübesizliğimiz" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Rakibin usta ayakları usta ayakları ve iyi oyuncuları var. Bizim ise genç oyuncular ve tecrübesizliğimiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk devre etkili bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Oyunu da kontrol ettik. Galatasaray'ın usta ayakları, iyi oyuncuları var. Golü yedik, buna rağmen savunmadan hücuma geçişlerde etkili olmaya çalıştık" dedi.

Kafkas, genç ve tecrübesiz bir takım olduklarını belirterek, "Bunlar olacak şeyler. Ben takımımın mücadelesinden ve performansından dolayı oyuncularımı kutluyorum. Kayserispor zor ve çetin yollardan geldi. Geldiği nokta da önemli bir noktadır. Bugün tam anlamıyla bir takım olma yönünde adım attık. Oldukça iyi oynuyoruz. Bugün iki puanı kaybettik" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Kayserispor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title