Haberler

    Tolunay Kafkas: Fenerbahçe Bizim Rakibimiz Değil...

    Tolunay Kafkas, Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilginin ardından umutlu konuştu.

    Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmalarında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-1'lik skorla boyun eğen Karabükspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

    Lig TV'ye konuşan Kafkas oyunun genelinde üstün bir futbol sergilediklerini anlatırken, "Oyunun genelinde istediklerimizi yaptık. Büyük bir bölümde de oyuna hakim olan taraf bizdik. Fenerbahçe'nin hücumda çok yaratıcı isimleri var. Bizim de eksik noktamız bu yönde. Yine de iki farkla geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Ama futbol sonuç oyunu. Yapacak bir şey yok. Kalan 16 maçımızda elimizden geleni yaparak ligde kalmak istiyoruz. Fenerbahçe'yi tebrik ederim." dedi.

    Kafkas gelecek haftalar için umutlu konuşurken, "Oyun felsfemizde kötü bir durum olsa bunu açıkça dile getiririm. Bizim sıkıntımız oyunla değil, sonuçla. Biraz daha bireysel hatalarımızın üzerine gideceğiz, analizlerimizi daha doğru yapmaya çalışacağız. Sonuçta Fenerbahçe bizim rakibimiz değil. En kısa sürede bu şanssızlığımızı kırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    Karabükspor ligde gelecek hafta Başakşehir'e konuk olacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Tolunay Kafkas Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title