Haberler

Tolgahan Sayışman'dan Prens Öpücüğü

Güncelleme:

Gani Müjde imzalı "Bizans Oyunları-Game Of Bizans"ın yeni fragmanına Tolgahan Sayışman ile Tuvana Türkay'ın öpüşme sahneleri damga vurdu.

Bizans prensi Adonis'i canlandıran Sayışman ve Maya kızı Ayçörek rolündeki Türkay'ın zindandaki öpüşme sahnesi, sosyal medyada da ses getirdi.

16 OCAK'TA VİZYONA GİRİYOR

Yönetmenliğini Gani Müjde'nin yaptığı; başrollerini Tolgahan Sayışman, Tuvana Türkay, Murat Dalkılıç, Ünal Yeter, Gonca Vuslateri ve Gürkan Uygun'un paylaştığı Bizans Oyunları (Game Of Bizans) 16 Ocak 2016'da vizyonda olacak.

TÜRKAY, ÇIRILÇIPLAK KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, Bizans Oyunları filmi için çırılçıplak soyunup şelalede yıkandı. Türkay bu sahneler için saatlerce suda kaldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Tuvana Türkay Gani Müjde Adonis Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Güneş:

Haya edep kalmadı ülkede artık

15
2
yanıtYanıtla
Kkfjfjf:

Tolgahan sayışman bide kutsal topraklara gitmişşş ama yaramamış İnsanın içinde biraz ALLAH korkusu olur

16
0
yanıtYanıtla
Rambo:

Gani müjde yaşlandı saçmaliyor bu film tutulmaz hata çıkacak bu filmde Tolgahan yazık ya kutsak mekana gitmiş yaptığı hatalara bak beyibeyin yok bunlardan

15
1
yanıtYanıtla
Aaaaa:

ALIN SIZE BIR SACMA FILM DAHA

14
1
yanıtYanıtla
Fragmana bakın:

Böyle filmler sadece ahlak bozuyorlar tarihle hiç bir alakaları yok

9
1
yanıtYanıtla
FikretMobil-ANDROID:

Sarayın hacılarından değilmi bu..Tövbe tövbe..

4
5
yanıtYanıtla
sevda:

Komediden başka bildiginiz bişey yokmu yaa. Vizyona giren filmlerin %90-i komedi. Saçma sapan filmler. Para kaybı izlemeye değmez.

9
0
yanıtYanıtla
ali:

Ben de bunu anlamıyorum. Millet yok ayıp, yok günah diyor. Kim izliyor kardeşim bunları o zaman? Talep var ki çekiliyor. Talep edilmese zaten kimse böyle bir risk alıp para yatırmaz bu işlere.

8
0
yanıtYanıtla
Noname:

Gerçekten anlamadığım niye bizim film sektörümüz hep batılıların yaptığı filmleri parody adı altında komediye çeviriyor ki? Bu senaristlerin bildiği tek şey komedi mi? Şu tür filmlere para harcayana kadar daha fazla kaynak bulup Game of Thrones''u biz kendimiz çekseydik baştan olmaz mıydı?

6
1
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

AKP Lİ KIL KUYRUKLARDAN GEÇİLMİYOR FİLMDEKİ OYUNCULAR

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title