Haberler

Tolga Zengin, Beşiktaş'ı Yaktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga, Sporting'e ikram ettiği 2 golle Beşiktaş'ın elenmesine neden oldu. Tecrübeli kaleci maç sonrası soyunma odasında ağladı.

Tolga Zengin bir kez daha yediği hatalı gollerle gündemde! Geçen sezon Brugge maçında, 2 hafta önce Akhisar maçında yediği hatalı gollerle büyük tepki çeken Tolga Zengin, Sporting maçında da 5 dakika içinde yediği 2 hatalı golle eleştirilerin hedefi oldu.

Bu sezon deplasman maçlarında aldığı flaş sonuçlarla dikkat çeken Beşiktaş ilk kez Portekiz'de kaybetti. Lizbon Jose Alvalade Stadı'nda Sporting Lizbon'a 3-1 kaybeden Siyah Beyazlılar ilk deplasman mağlubiyetinde Avrupa'ya veda etmek zoruna kaldı.



DEPLASMANDA İLK KEZ YENİLDİ, AVRUPA'YA VEDA ETTİ

Süper Ligde 7 deplasman maçında 6 galibiyet 1 beraberliği bulunan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 deplasman maçında 1 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Sporting Lizbon karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 10 dakikada ard arda gelen şok gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrılan Siyah Beyazlılar bu sezon ilk deplasmanda kaybederken Avrupa'ya da veda etmiş oldu.

TOLGA ZENGİN'E BÜYÜK TEPKİ

Beşiktaş'ta zaman zaman yediği gollerden dolayı eleştirilerin hedefi olan Tolga Zengin Lizbon'da yaptığı hatalarla maça damga vurdu. Karşılaşmanın 67. dakikasında Slimani'nin ayağından açtığı topa çıkmakta tereddüt eden ve golü yiyen Tolga 72. dakikada da kapattığı köşeden 2. golü yiyince Siyah Beyazlıların elenmesinde büyük pay sahibi oldu.

BRUGGE MAÇINDA DA HATA YAPTI

Geçen sezonki Club Brugge maçının bir benzerini yaşayan Tolga Brugge ile oynanan rövanş maçında da Belçika takımının attığı ilk golde topa çıkmakta tereddüt etmiş ve yediği gollerle Beşiktaş'ın Avrupa'ya veda etmesine sebep olarak gösterilmişti.

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Taraftarlar sosyal medyada Tolga'ya büyük tepki gösterirken, tecrübeli kaleci maç sonrası soyunma odasında ağladı. Tolga, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edildi.

@uçamayanironman

Tolga'yı düğünümde bile oynatmam

@hikmet34

Tolga zengin, biz fakir

@the_cetinkaya

Allah bizi Tolga Zengin'le sınıyor

@FerdiCarrefour

Tolga Zengin gidip Muslera'ya mum yaksın, çaput falan bağlasın

@Hhaande

Saat olmuş 2, ben Tolga'yı düşünüp deliriyorum. Bu nasıl kader lan! Gecenin 2'sinde hiçbir erkeği düşünüp aşk acısı çekmedim lan ben. Tolga kim?

@SerkanLikeable

Tolga sen çocuğunu güldürmek için havaya atma, tutamazsın

@telvedekifincan

Tolga soyunma odasında gözyaşlarını tutamayıp ağlamış. Daha gözyaşlarını tutamıyor, topu nasıl tutsun

@alicocansn

Bütün günümü zehir ettin Tolga. Kaleye kova koysaydık yine top çarpar marpar bir şekilde kurtarırdı. Adamlar gözü kapalı gol atıyor artık


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (61)

şerafettin:

tolga iyi kaleci bence. . bir maçta hatalı gol yemesi, veya kapadığı köşeden gol yemesi onu kötü yapmaz. bir kaleciyi iyi yapan şey degajdır arkadaşlar. . evet degajdır. . bir kaleci topu ne kadar uzağa vuruyorsa o kadar iyidir. tolga bu konuda 1. numaradır

6
41
yanıtYanıtla
SADRİ:

arkalarında hakem kadrosu olmayınca 8taşın galip gelme ihtimali hiç yok gibi

2
24
yanıtYanıtla
Tunç Karahasanoğlu:

ya arkadaş niye ağlıyor sun git kendine başka bir klüp bul dindir bu acılarını . . . . . . . . . . . . . .

25
1
yanıtYanıtla
Atatürkün askeriMobil-IOS:

Tolga olcay bu takimdan gidin

21
2
yanıtYanıtla
yaktıı:

Yaktın bjkyi tolga paranı almadan bjkden git..

19
0
yanıtYanıtla
can:

defansınız kevgir gibi 2ye 2 3e 3 yakalanıyor suç kalecinin mi oluyor? gidin defans yapmayı öğrenin

3
15
yanıtYanıtla
GESTAPO:

KALECI DEGILKI BU IYI DEFANSIN ARKASINDA SAKLANARAK ISI GOTURUYORDU

16
1
yanıtYanıtla
DEMİRCİ:

TOLGA SERBEST VURUŞ, KORNER YADA DÜN GOL YEDİĞİ GOL OLAN POZİSYONLARDA KALESİNDEN HİÇ ÇIKMIYOR. SADECE ÜZERİNE GELEN TOPLARI TUTUYOR. EN ÖNEMLİ MAÇLARDA TAKIMI SIRTLAYACAĞI YERDE HEP SATTI. İYİ ADAM, İYİ İNSAN HİKAYE. KİMSE KUSURA BAKMASIN. DİĞER ARKADAŞARININ EMEĞİNİ, MİLYONLARCA TARAFTARIN HAYALLERİNİ ÇALIYOR. BİR AN ÖNCE YENİ BİR KALECİ BULUNMALI YADA YEDEK KALECİ İLE DEVAM EDİLMELİ. BU İŞ TOLGA İLE OLMAYACAK.

17
0
yanıtYanıtla
)Mobil-ANDROID:

sirf tolgada bulmayin hatayi....bjk nin bastan sona tüm oyuncular Faso fiso

1
16
yanıtYanıtla
aaa:

hadi ordan neyi faso fiso muslerayı al beşiktaşa koy beşiktaş ligde 10 puan avrupada 3 puan alırdı beşiktaşa yeni kaleci şart artık tolgada büyük takımın kaleciğini yapacak yetenek kalmamış

yanıt6
yanıt0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title