Haberler

TOKİ Konutları Sahiplerini Buldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - TOKİ'ye başvuru yapanlardan genel görüntü- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması- Kura çekimi- Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı'nın konuşması TOKİ konutları sahiplerini buldu- Niğde'nin Kemerhisar Beldesinde yaptırılan 165 konut için kura çekildi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Niğde'nin Kemerhisar Beldesinde yaptırılan 165 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - TOKİ'ye başvuru yapanlardan genel görüntü- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması- Kura çekimi- Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı'nın konuşması TOKİ konutları sahiplerini buldu- Niğde'nin Kemerhisar Beldesinde yaptırılan 165 konut için kura çekildi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Niğde'nin Kemerhisar Beldesinde yaptırılan 165 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Tepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen kura töreninde yaptığı konuşmada, İç Anadolu'nun en başarılı şantiyesi seçilen, 10 ayda yapılan konutları Kemerhisar halkına kazandıran TOKİ Başkanlığına ve emeği geçenlere teşekkür etti.Beldenin geliştiğini ve Niğde'nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlediğini belirten Kirazcı, "Henüz 15 ay öncesinde 8 bin lira olan yaklaşık 500 metrekare bir arsa bugün 20 bin liranın üzerindedir. Yani Kemerhisar'ın teminat değeri yükseliyor, ilgi odağı oluyor. Şu anda da 360 konutluk yeni bir proje başlatıldı ve üçüncü katları da çıktı. Önümüzdeki yıllarda da o konutların kura çekilişini yapacağız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.Konutlar için başvuran 165 kişi de evsahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemerhisar Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title