Haberler

TOKİ Evlerinin Sahipleri Kurayla Belirlendi

Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi.

Kırşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle planlanan 2 bin 712 konutluk Bağbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi'nin 2. etap hak sahipleri kurayla belirlendi.

İl Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve vatandaşlar katıldı.

Bahçeci, burada yaptığı konuşmada, Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin zorlu bir süreç olduğunu ifade ederek, "Yoğun çalışmalardan sonra ilk etabını bitirip hak sahiplerine teslim ettik. Bugün burada 2. Etap kura çekimiyle 444 konutun çekilişini yapacağız ve inşallah eylül ayında hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız" dedi.

Konuşmanın ardından kura çekimi yapılarak hak sahiplerine belgeleri teslim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Kırşehir Bağbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title