Haberler

TOKİ'den Yatırımcıya Yeni Yılın İlk Fırsatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni yılın ilk haftasında yatırımcılara “özel koşullarda” işyeri satışı gerçekleştirecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni yılın ilk haftasında yatırımcılara "özel koşullarda" işyeri satışı gerçekleştirecek. İdare, aralarında İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Diyarbakır, Gaziantep gibi büyük şehirlerin de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu açık artırma yöntemiyle satacak. Taşınmazların satışı 7 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ yeni yılda satışa çıkaracağı taşınmazları üç ayrı ödeme şekli ile alıcıya sunacak. Taşınmazlar yüzde 10 peşin 240 ay vade, yüzde 10 peşin 120 ay vade ve yüzde 15 peşin ve 120 vade seçenekleriyle satılacak. Müzayedede teklifler açık arttırma yöntemiyle alınacak.

YENİ YILDA 240 AY VADEYLE İŞYERİ

TOKİ'nin yüzde 10 peşin 240 ay vade ile satışını gerçekleştireceği işyerleri; "Trabzon-Bahçecik 2. Etap, Trabzon-Merkez Zağnos Vadisi, Gaziantep-Islahiye, Malatya-Beydağı, Giresun-Alucra, Bursa-Nilüfer Kayapa, Tokat-Merkez Dedeli, Kahramanmaraş-Afşin, Kahramanmaraş-Türkoğlu, Yozgat-Boğazlıyan, Yozgat-Merkez Eskipazar ve Çorum-Merkez Celilkırı"da bulunuyor.

İdarenin İstanbul-Bahçeşehir Projesi'ndeki işyerleri yüzde 10 peşin 120 ay vadeli olarak satışa sunulacak. Diğer projeler kapsamındaki işyerlerinin satışı da yüzde 15 peşin 120 ay vadeli yapılacak. Ankara Eryaman 8. ve 9. Etap Göksupark Projesi'ndeki konutun satışı da yüzde 25 peşin 120 ay vadeli olarak gerçekleştirilecek.

18 BİN LİRAYA İŞYERİ

2014 yılının ilk haftası açık artırmayla satışa sunulacak taşınmazların fiyatı 18 bin liradan başlıyor. 15 ve 2 bin metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip taşınmalar; Adana, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde bulunuyor.

7 Ocak 2014 Salı günü saat 14.00'da yapılacak işyeri ve konut satış müzayedesi Eskidji firmasının İstanbul'daki merkezinde gerçekleştirilecek. Müzayedeye TOKİ merkez binasından canlı bağlantı yoluyla ve www.eskidji.com internet adresinden de söz konusu taşınmazlar için teklif verilebilecek.

Müzayedeye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin müzayededen önce banka hesabına veya toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere katılım teminatı olarak talip oldukları taşınmazların her biri için ayrı ayrı ödeme yapacak. Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liraya kadar olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacak.

Bütün taşınmazlar açık artırmaya vadeli muhammen bedellerle çıkacak, bankada yapılacak sözleşme imzalama aşamasında, dileyen katılımcılar peşin ödeme talebinde bulunabilecek. Bu durumda, taşınmazlar için peşin ödeme indirimi yapılmayacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Gaziantep İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title