Haberler

TOKİ'de Kura Çekimi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkisinde yapımı gerçekleştirilen 96 konut için kura çekimi yapıldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkisinde yapımı gerçekleştirilen 96 konut için kura çekimi yapıldı.

Taraklı Belediyesi Düğün Salonu'ndaki kura çekiminde konuşan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, "Bugün sizler için oldukça önemli bir gün. İlk ödemelere başladığınız günden bugüne kadar belli bir süre geçti. Bu süre sonunda başvuru yapan arkadaşımızın, kardeşimizin evlerini biraz sonra kura ile belirleyeceğiz" dedi.

"İnsanın kendi evinin olması çok güzel bir şey, inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinizde oturursunuz" diyen Özkaraman, "Yetkililerden bize verilen bilgilere göre konutlar kısa bir süre içerisinde teslim edilecek. Konutların her türlü alt yapısını, parkını, bahçe düzenini, yapılması gerekenler yapılacaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Taraklı Noteri denetiminde ilk kurayı Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz çekti.

Kaynak: AA / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Tacettin Özkaraman Taraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title