Haberler

TOKİ Belediye Konutlarının Satışı Yapılacak

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak.

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak.

Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile peşin satılacak konutların satışı ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, " Belediye web sitemizde yer alan tablodaki sıralama esas alınarak başlatılacak ihale Belediyemizin Kuşdilli Mahallesi Terme Caddesi Ek Hizmet Binasının 4. katında bulunan Meclis toplantı salonunda toplanacak Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacak.Ayrıca satış ile ilgili duyurularımızı el ilanları, şehrimizin çeşitli yerlerinde bulunan reklam panolarıyla halkımıza duyrduk.

Vatandaşlarımız gerekli bütün şartlar ve evrakları da Belediyemizin web sitesinde bulabilir. Daha ayrıntılı bilgi için İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün Emlak Kamulaştırma Şefliğine başvurabilirler. Depreme dayanaklı, son sistemle yapılan konutlarımıza vatandaşlarımız cazip fiyatla sahip olacak" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Kırşehir Bağbaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title