Haberler

TOKİ Anahtar Teslim Töreni

Niğde'nin Kemerhisar Beldesi'nde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 165 konut törenle teslim edildi.

Niğde'nin Kemerhisar Beldesi'nde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 165 konut törenle teslim edildi.

Kemerhisar Tepe Mahallesi'nde düzenlenen anahtar dağıtım töreninde konuşan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, konutların yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

Kılıç, devlet için çalışmanın bir borç olduğunu belirterek, "Dar günlerimiz oldu sendeledik, yıkılmadık, düştük ama hemen ayağa kalktık, bazen yandık fakat küllerimizden tekrar dirildik. Hep dimdik ayaktayız. Her zaman etrafımızı imrendirecek işlere imza atıyoruz. Bunun sebebini bilim adamları şöyle açıklıyor, diyorlar ki; Türkiye'de halkın gönül derinliklerinde bir devlet inancı ve sevgisi var. Türkiye'yi büyük yapan halkın gönül derinliklerinde yer alan ve birleşen devlet sevgisidir. Allah devletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise böylesine güzel eserleri görmenin millet olarak mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "13 yıl önce AK Parti iktidarları olarak bir hedef koymuştuk. O gün koyduğumuz hedeflerde bölünmüş yollardan, toplu konutlara, havaalanlarından limanlara bu ülkenin her meselesine bir hedef koyarak işe başlamıştık. Hamdolsun bugün bu hedefleri sadece il, ilçe merkezlerinde değil, beldelerimizde de gerçekleştirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu da Kemerhisar'ın konut sorunu yaşayan bir belde olduğunu vurgulayarak, "Belediye başkanı ile bu işi başlattık ve ilk defa bir beldede TOKİ projesi gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıllarda TOKİ projesi vasıtasıyla hem şehirlerimizin imarını düzelteceğiz hem konut ihtiyacını karşılayacağız. 165 konut yapıldı bitirildi, kış gelmeden önce anahtar dağıtımını yapıyoruz, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ise konutların yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, ev sahiplerine evlerinde huzur ve sağlıkla yaşamalarını diledi.

Konutlar için başvuran 165 kişi de evsahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Konuşmaların ardından konutlar hak sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Necmeddin Kılıç Kemerhisar Ak Parti Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title