Haberler

TOKİ Alaca'ya 220 Konut Daha Yapacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) Alaca ilçesine 220 konut daha inşa edeceği bildirildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) Alaca ilçesine 220 konut daha inşa edeceği bildirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ tarafından Alaca'ya inşa edilen 140 konutun geçen yıl Mart ayında hak sahiplerine teslim edildiğini hatırlatarak, talep olması halinde yeni konutlar yapılabileceğini duyurduklarını ifade etti.

Vatandaşların talebi üzerine Alaca Belediyesi'nin gerekli yer teminini sağlaması sonrasında ilçeye 220 konutun daha yapılmasına karar verildiğini bildiren Uslu, şunları kaydetti:

"Toplu konut çalışmalarımız Çorum'da hızla devam ediyor. Yeterli talep ve arsa sağlayan bütün belediyelerimize yardımcı olmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Mart ayında 5 blok ve 140 konuttan oluşan Alaca TOKİ 1. Etap anahtar teslim törenini gerçekleştirmiştik. Milletimize verdiğimiz güven, daha nezih şartlarda iskan imkanı, yeni talepleri de beraberinde getirdi. Vatandaşlarımızın talebi, Alaca Belediye Başkanımız Muhammed Esat Eyvaz'ın gerekli çalışmaları yapması ile 2. Etap talep toplama müjdemizi de anahtar teslim töreninde vermiştik. Vatandaşlarımızın ilgisi, belediye başkanımızın çalışmaları ile hızlı bir şekilde sonuç aldık."

TOKİ tarafından ilçeye 7 bloktan oluşan 220 yeni konut inşa edileceğini belirten Uslu, ihalenin 15 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Salim Uslu Ak Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title