Haberler

TOKİ, AK Saray'dan Alacağı Olduğu Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:

TOKİ, yaptığı yazılı açıklama ile "Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasından dolayı 297 milyon lira alacakları olduğu" iddialarını yalanladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bugün bazı basın organlarında yer alan 'TOKİ'nin Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasından dolayı 297 milyon lira alacağı olduğu' iddialarını yalanladı.

İDDİALARI YALANLADILAR

TOKİ'den yapılan açıklamada, 2006 yılından beri, kamu kuruluşlarıyla yapılan protokoller çerçevesinde yapılar inşa edildiği ve bu çerçevede 15 bakanlık, 27 üniversite, 14 belediye, valilikler ve diğer kurumlarla 153'ü arsa karşılığı hasılat protokolü olmak üzere toplam 209 protokol yapıldığı kaydedildi. Açıklamada, ilgili idarelerle protokol kapsamında yapılan binaların maliyetlerinin bakanlıkların bütçe ödeneğinden karşılandığı kaydedilerek, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın da bu çerçevede inşa edildiği ifade edildi. TOKİ'nin 297 milyon lira alacağı olduğu iddialarının yalanlandığı açıklamada şöyle denildi:

"HABERLER DOĞRU DEĞİLDİR"

"Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın inşasından dolayı Toplu Konut İdaresi'nin 297 milyon alacağı olduğu' iddiasıyla yayımlanan haberler doğru değildir. TOKİ'nin, Cumhurbaşkanlığı binasının inşası ile ilgili ödenen hak edişlerinden doğmuş bir alacağı yoktur. Binanın inşa edildiği arazinin Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ait olmasından dolayı araziden kaynaklı doğan alacak ise ilgili kurumlar arasında yapılacak görüşmeler neticesinde sonuçlandırılacaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Ak Saray Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

akkuzucuk:

memlekette yapılan bu kadar harika işleri görmezden gelip de, ülkemizin itibarı için yapılan ak sarayı diline dolayanları, ak sarayı bahane edip sayın ve saygıdeğer devlet büyüklerimizi edepsizce eleştirenleri esefle kınıyorum ve en şiddetli biçimde protesto ediyorum. adam olunuz, insan olunuz, edepli olunuz. . . işte o kadar. . .

1
9
yanıtYanıtla
gamedano:

hadi ordan yalak asıl sen edepli ol. . . !millet aç iken sarayı savunacak kadar edepssizsin.

yanıt1
yanıt0
ramazan karakaya:

olarak sıysılerin ımtıyaz çıkar mücadelesine alet olup bırbırımızı yıyoruz. bırılerı sahte kurtarıcı somurgecı ulusların kuklası m. kemalden geçiniyor. vatan bayrak devlet diyor . birileride dinden geçinip insanların mağdur edilmislıginden istıfade ederek aynı tapınakc putperest resmi ideolojıye hizmet edip hepside devlet egemen buyurgan köleci zorba anlayışa hizmet ediyor. din allahın dinidir partılerin cemaatlerın seyhlerin dedeleri diyanet kurumunun deyıl . kalplerin gonullerın sahıbı allahtır. islamiyet partıler sıyasetler ustudur mesaj insanadır.

3
1
yanıtYanıtla
ramazan karakaya:

firavunlara yakışır bir anıt mezarımız vardı anıtkabir putlarımızvardı birde sarayımız oldu. insanlarımızın alınteri, emeği somurulerek resmi ideolojı devlet egemen anlayış kolelige zorlayıp açlık sınırında yasatıyor. bizlerde aynı allahın kulları aynı kıtabın dinin mensupları ici

3
1
yanıtYanıtla
Yeşil sermaye madurlarımobilWeb@haberler.com:

100 binlerce Yeşil sermaye madurları olarak bizimde alacağımız var.

3
0
yanıtYanıtla
alper erdogdubu Mobil-ANDROID:

bu ak saray muhabbeti nedir ya? bu yapilan yer başbakanlık diye yapilip cumhurbaşkan ligi na devsirilmistir. cumhurbaskanligi köşkü olur sarayi olur ama ak saray olamaz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title