Haberler

Tokatspor Seri Peşinde

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta son 2 maçını kazanan Tokatspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydınspor 1923 karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta son 2 maçını kazanan Tokatspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aydınspor 1923 karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligde 5'inci haftada deplasmanda Hacetter'yi 1-0, 6'ncı haftada ise sahasında Fethiyespor'u 2-0 yenerek ligde topladığı 10 puanla 6'ncı sırada bulunan Toktspor'da gözler, hafta sonu oynanacak olan Aydınspor 1923 karşılaşmasına çevrildi. Müsabakanın hazırlıklarını tesislerinde sürdüren bordo beyazlı ekibin Basın sözcüsü İhsan Uluözlü, ligde son 2 maçtır kazandıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Sezona kötü bir şekilde başladık ama son 2 haftada 6 puan toplayarak üst sıralara çıktık. Takımımız gerçekten bu 2 karşılaşmada iyi bir performans sergileyerek 6 puan topladı. Önümüzde şimdi Aydınspor 1923 karşılaşması var. Tabi ki zorlu bir karşılaşma bizleri bekliyor. Ama iyi bir kadroya sahibiz. Bu maçta galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz." - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydınspor 1923 Fethiyespor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title