Haberler

Tokatspor, Pendikspor Maçına Odaklandı

Kulüp Başkanı Emin Yılar: "Pendikspor, grubumuzda lider. İnşallah iyi bir maç olur.

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider durumda bulunan Pendikspor'a karşı hafta sonu zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, "İnşallah iyi bir maç olur. Bu maçtan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Yılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta dün Centone Karagümrük ile iç sahada 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatarak, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Takımımız istediği oyunu sergilemeyemedi. Maçın ilk devresi 0-0 berabere bitti. İkinci yarının başında öne geçtik ancak 55. dakikada yediğimiz golle maç berabere tamamlandı. Bu maçtan 3 puan almak istiyorduk" diye konuştu.

Centone Karagümrük maçının geride kaldığını ifade eden Yılar, şunları kaydetti:

"Lig devam ediyor. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Hafta sonu Pendikspor ile oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarına bugün başlayacağız. Zor bir maç olacak. Pendikspor, grubumuzda lider. İnşallah iyi bir maç olur. Bu maçtan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. İstanbul'da yaşayan bütün Tokatlıları maça  bekliyoruz. Gelsinler bizi 90 dakika desteklesinler. İnşallah takımımız daha da iyi olacak." - Tokat

Kaynak: AA / Spor

Pendikspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title