Haberler

Tokatspor'dan Belediye Başkanı Eroğlu'na Ziyaret

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu: "Tokatımızı daha iyi tanıtmamız lazım. Bu tanıtım, Tokatspor'la olur, tarihi eserlerimizle olur, turizmle olur"

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar ve yönetim kurulu üyeleri, Tokat Belediye Başkanlığına seçilen Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı Yılar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Eroğlu, Tokatspor'un her zaman yanında olduğunu söyledi. Tokatspor'un, kentin tanıtımı açısından önemini vurgulayan Eroğlu, "Tokatımızı daha da iyi tanıtmamız lazım. Bu tanıtım, Tokatspor'la olur, tarihi eserlerimizle olur, turizmle olur" diye konuştu.

Tokatspor'un bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldığını hatırlatan Eroğlu, "Bunu daha önce de başardık ve artık gelenekselleşti diyebiliriz. Tokat, bu sayede isminden söz ettirdi, büyük takımlar, futbolcular Tokat'a geldi. Bu, Tokatımıza büyük bir katkı sağladı" dedi.

Futbolun, insanlara seyir zevki vermesinin yanı sıra şehirlerin tanıtımına da büyük katkı sağladığını vurgulayan Eroğlu, şunları söyledi:

"Yanı başımızdaki Sivasspor'un şehrin tanıtımına da kültürüne de katkısı oldu. Ben de hep söylüyorum; sporu seven birisiyiz, elimizden gelen ne varsa yapacağız.  Sonuçta buralar bir işletme değil, bir fabrika değil ki devamlı bir çarkın işlemesi olsun. Gideri çok, geliri az olan yerler buralar. İlin valisiyle, belediyesiyle, bürokrasisiyle, halkıyla hep beraber sahip çıkılması gerekiyor."

Yılar ise Eroğlu'nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi. - Tokat

Kaynak: AA / Spor

Eyüp Eroğlu Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title