Haberler

Tokatspor'da Moraller Bozuk

Teknik direktör Bulut: "Göztepe maçında çok iyi pozisyonlar yakaladık ama ne yazık ki bireysel hatalar sonucu iki gol yedik, kazanmamız gereken bir maçtı, kaybettik"

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, "Göztepe maçında çok iyi pozisyonlar yakaladık ama ne yazık ki bireysel hatalar sonucu iki gol yedik, kazanmamız gereken bir maçtı, kaybettik" dedi.

Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Göztepe ile dün deplasmanda oynadıkları maça iyi başladıklarını ancak sahadan istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını söyledi.

"Göztepe maçında çok iyi pozisyonlar yakaladık ama ne yazık ki bireysel hatalar sonucu iki gol yedik" diyen Bulut, kazanmaları gereken bir maçı 2-0 kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Son haftalarda maçların çoğunu 11 kişi tamamlayamadıklarını belirten Bulut, "Göztepe maçında, Özgür Meriç kırmızı kart, Suat ve Engin ise sarı kart gördü. 2 net penaltımız vardı ama ne yazık ki hakem vermedi. Oradan boş dönmememiz gerekiyordu. Bu hafta rakiplerimiz de puan kaybetti. Bu durum bizim avantajımıza oldu. Gelecek hafta Pendikspor ile karşılaşacağız. Dar bir çemberin içindeyiz ve çıkmamız için bundan sonra puan almalıyız" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Bulut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title