Haberler

Tokatspor'da Moraller Bozuk

Güncelleme:

Tokatspor'da, Ziraat Türkiye Kupası B Grubunda Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Tokatspor'da, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Basın Sözcüsü Cengiz Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Medical Park Antalyaspor'a 2-0 yenildikleri maça iyi başlamalarına ve karşılaşmada iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiğini savunan Demir, "Vederson'un kırmızı kart görmesi gerekiyordu ama göstermedi. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibimiz ara transfer döneminde çok sayıda transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi. Medical Park Antalyaspor mağlubiyetiyle taraftarımızı üzdük. Kupada kalan 2 maçta da Tokat'ı en iyi biçimde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

Demir, bu yenilgiyi unutup Spor Toto 2. Lig'de hafta sonu sahalarında Hatayspor ile yapacakları maça odaklanacaklarını sözlerine ekledi. - Tokat

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Türkiye Kupası Cengiz Demir Tokat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title