Haberler

Tokatspor'da Hedef 3 Puan

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un Teknik Direktörü Ferruh Özgün, "Ümraniyespor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz." dedi.

Özgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk haftasını mağlubiyetle kapattıklarını anımsattı.

1461 Trabzon'la yaptıkları bu maçta altyapıdan oyuncularla mücadele ettiklerini dile getiren Özgün, "Bu maçta lisans çıkaramadığımız için yeni transferlerimizi oynatamadık. Oyuncularımın morali bozuldu. Oyuncularım moralsizliklerini yeni yeni üzerinden atıyor. Başkanımız Emin Yılar ve yönetim kurulumuz, futbolcuların lisanslarını çıkarttı. Bu haftadan itibaren sakatlık ve cezalı futbolcu olmazsa maçlara tam kadro çıkacağız" diye konuştu.

Ümraniyespor ile hafta sonu iç sahada yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Özgün, "Sabah salonda, öğleden sonra da sahada antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu yok. Sahamızda oynayacağımız ilk maç. Ümraniyespor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bizi 90 dakika desteklesinler. Taraftarlarımızın desteğiyle 3 puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Tokat

Kaynak: AA / Spor

Ferruh Özgün Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title