Haberler

Tokatlı Balıkçı, 2 Ton Hamsiyi Ücretsiz Dağıttı

Güncelleme:

Tokat'ta 30 yıllık balıkçı Halil Üneş, ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla aşevi müdürlüğüne başvurmuş ancak aşevinin banka olduğunu öğrenince Cumhuriyet Meydanı'nda ihtiyaç sahiplerine 2 ton balık dağıttı.

2 TON BALIK 2 SAATTE DAĞITILDI

Tokat'ta Niksar Yolu Kavşağında balık satışı gerçekleştiren 50 yaşındaki Halil Üneş, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere belediyeye bağlı Aşevi Müdürlüğü'nde hamsi bağışlamak istedi. Ancak belediye görevlileri, Aşevi Müdürlüğü'nün kapatılıp yerine gıda bankası oluşturulduğunu söyledi, Halil Üneş'in Cumhuriyet Meydanı'nda kendisinin dağıtım yapmasına izin verildi. Bunun üzerine Halil Üneş, hamsi dolu kamyoneti meydana çekerek burada ücretsiz hamsi dağıtımına başladı. Ücretsiz hamsi dağıtımını görenler birbirleri ile yarışarak hamsi almaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat süren dağıtımda 2 ton hamsi dağıtıldı.

PARAYLA SATARSAK KİLOSU 10 LİRA

Üneş, fakir vatandaşların da balık yemesi için bu işi yaptığını söyleyerek, "Zaten hamsi mevsimi bir ay sürüyor. Bir ay sonra isteseniz de yok. Ben de fakir insanın duasını almak istiyorum. Parayla satarsak kilosu 10 lira. Önceden bunu aşevine veriyordum, onlar dağıtıyordu. Ama aşevi kapanıp gıda bankasına döndüğü için artık aşevinde dağıtamıyorum. Ben de rica ettim, burayı bana gösterdiler. Yaklaşık 2 ton hamsi dağıttık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niksar Tokat Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

BRAVO SANA GÜZEL INSAN:

GÜZEL ÜLKEMIN GÜZEL INSANLARI ALLAH SENDEN RAZI OLSUN INSALLAH. . . .

3
0
yanıtYanıtla
Oslo Norveç Mobil-IOS:

Offff Can'ım cekti burda hiç yok

1
0
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

......ENİNDE SONUNDA BU HAİN KROLARİ,HAİN ERMENİLERİ,HAİN KIZILBAŞLARİ,HAİN SOL BEYNAMAZLARİ,YANİ GEZİZEKALİLARİ....ADAM EDECEĞİZ.... BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title