Haberler

Tokat'ta Şehir İçi Toplu Ulaşım Masaya Yatırıldı

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti.

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti.

SS. 3 No'lu Tokat Şehir İçi Halk Otobüsleri ve SS 11 No'lu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Sosyal Tesisleri'nde Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Kelemci ve Ahmet Yaraş ile bir araya geldiler. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda düzenlenen toplantıda şehir içi ulaşımı masaya yatırıldı. 20 yıldır Tokat'ta şehir içi ulaşımın özel sektör eliyle yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Kelemci, buna rağmen toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti. Vatandaşa kötü muamelenin hiçbir haklı gerekçesi olmayacağını ve bu durumdan kooperatif yönetiminin de rahatsız olduğunun altını çizen Kelemci, "Şehir içinde 163 araçla günde otalama 2 bin vatandaş ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanıyor. 65 yaş üstü, özürlü vatandaşlar ile bazı kamu personeli ve medya mensuplarının faydalandığı 'Serbest Kart' ayrıcalığının bir takım sorunları doğurduğunu görüyoruz. Özellikle halk otobüsü şoförleriyle ilgili 153 şikayet hattımıza ve elektronik posta adreslerimize çok sayıda şikayet geliyor. Bu konuyla ilgili kooperatiflerimizin de rahatsızlıkları olduğunu ve bazı şoförlere cezai yaptırımlar uygulandığını biliyoruz. 2014 yılında 50 araca 9 bin 400 lira ceza kesilirken, bazı şoförlerin yolculara yönelik olumsuz davranışları da cezai işlemlere tabi oldu. Yolcuyu almadan devam ettiği için 7 gün işten uzaklaştırılanların yanı sıra, sefer zamanlarında geç veya erken kalmalarla ilgili de cezalar uygulandığını biliyoruz" dedi.

Şoförler ile yolcular arasında yaşanan sıkıntıları da gidermek için çalışmalar yapıldığına değinen Kelemci, otokontrol sistemi mutlaka oluşturulması gerektiğini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Eroğlu Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title