Haberler

Tokat'ta Korkutan Yangın

Tokat'ta 3 katlı bir apartmanın çatı kısmında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki 3 apartmanın çatısına da sıçradı.

Tokat'ta 3 katlı bir apartmanın çatı kısmında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki 3 apartmanın çatısına da sıçradı. Destek için gelen TOMA aracının da müdahale ettiği yangın yaklaşık 1.5 saatte kontrol altına alındı

Yangın, gece saat 00.30 sıralarında Ali Paşa Mahallesinde bulunan üç katlı apartmanın çatı kısmında çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede bitişiğinde bulunan üç apartmana da sıçradı. Apartmandan birinin çatısının ahşap olması nedeniyle yangın bir anda büyüdü. Apartman sakinleri dışarı çıkarak binaları boşalttı. Mahallede korkulu anların yaşanmasına neden olan yangında bir kişi ise kısa fenalaşarak baygınlık geçirdi. Bayılan kişiye polis ekipleri müdahale etti.

YANGINA TOMA ARACI DA MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Tokat Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. İtfaiyenin yetersiz kalması üzerine, Almus ilçesinden gelen itfaiye ve Tokat Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'da da yangına müdahale etti. Müdahale sırasında binalardan birinin çatı kısmı aşağıya düştü. Yaklaşık 1.5 saat süren müdahalenin ardından yangın güçlükle kontrol altına alınabildi. Apartmanların çatı kısmı kullanılmaz hale gelirken, yangında yaralanan olmadı.

Kendisine ait apartmanın çatı kısmında yangının çıktığını söyleyen Aydın Alaca, "Yangının nasıl çıktığını bilmiyorum. Bana telefon ettiler, geldim. Benim dükkanımın üst tarafı bir de arka taraftar yanmış. Üst katta 2 tane Irak'lı mülteci vardı. Orada ne soba yanmış ne kağıt yanmış. Acaba sigara mı attılar arka balkona ? onu bilmem. Yanda ki apartman ise Ali Işkın'a ait" dedi. Yargında ölen yada yaralanan olmazken, polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Tokatta çıkan yangında tokat itfaiye çalışanlarına şeflerine ve itfaiye müdürümüze turhal , almus , erbaa, artova, pazar dan gelen itfaiye çalışanlarına. güvenlik güçlerine emeği geçen bütün dost ve arkadaşlarımıza. çok teşekkür ediyorum. . pozcu perde ailesi olarak Hepsinden. ALHIM RAZI olsun inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title