Haberler

Tokat'ta "Keşke Yapmasaydım" Tiyatrosu

Tokat'ta "Keşke Yapmasaydım" isimli komedi türü tiyatro oyunu sergilendi.

Tokat'ta "Keşke Yapmasaydım" isimli komedi türü tiyatro oyunu sergilendi.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda Koza Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından sahnelen oyun ilgi gördü. Senaryosu ve yönetmenliğini Ahmet Can Süvari'nin yaptığı 11 kişiden oluşan ekip tiyatro severlerle buluştu. Yozgat ve Kırıkkale gibi Anadolu kentlerinde sergiledikleri oyunun ilgi gördüğünü ifade eden Süvari, " Tokat'ta sergilediğimiz oyuna gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Tokat'tan Sivas'a geçiyoruz ve oradan da Kayseri Develi ve Nevşehir de oyunumuzu sergileyeceğiz" dedi.

Süvari, tiyatro oyunun Şahin ve Kaya isimlerindeki iki arkadaşın hikayesini anlattığı belirterek, "Bir gün kumarla daha fazla kazanma amacıyla büyük bir kumarhaneye giden iki arkadaş gecenin sonunda her şeylerini kaybediyorlar ve komedi tam burada başlıyor. 5 parasız kalan iki kafadar meteliksiz bir şekilde yaşadıkları kasabaya dönemeyeceklerini düşünüp kendilerince masum bir soygun planlıyorlar. Plana göre öncelikle otostop çekip soygunu yapacakları yere ulaşmaları gerekiyor. Uzun bir bekleyişten sonra bir otobüs onları alıyor ve kahramanlarımız kendilerini hiç ummadıkları, bir güzel maceranın içinde buluyorlar" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Tokat Koza Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title