Haberler

Tokat'ta İki Çocuğun Kaybolması

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 288 gün önce kaybolan iki çocuğun bulunması için yeniden başlatılan çalışmalar sürüyor.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 288 gün önce kaybolan iki çocuğun bulunması için yeniden başlatılan çalışmalar sürüyor.

AFAD ekipleri, çalışmaların üçüncü gününde, 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın kayboldukları yerlerde ve Akçabelen mevkisindeki ormanlık alanlarda arama yaptı. Çalışmalarda herhangi bir ize rastlanmadı.

Arama çalışmalarına çocukların aileleri de katıldı.

Dursun Kaan'ın babası İbrahim Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının 288 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Çocuklarının bulunması amacıyla yeniden çalışma başlatıldığını belirten Taşcı, "Ziyaretimizden sonra Vali Cevdet Can'ın verdiği talimatın ardından 3 gündür çocuklarımızı yeniden arama çalışmaları yürütülüyor. İlk gün Kelkit Çayı'nda botla, dün ve bugün ise ormanlık alanlarında çalışma yapıldı. Henüz herhangi bir emareye rastlanmadı. Çocuklarımızdan gelecek haberi umutla bekliyoruz." dedi.

Taşcı, Vali Can ile her zaman yanlarında olan olan devlete ve Reşadiye halkına teşekkür etti.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları Dursun Kaan Taşcı ile Bayram Erol evlerinin yakınında oynarken kaybolmuş, uzun süre devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.

Erol ve Taşcı ailelerinin bir süre önce Tokat Valisi Can'ı makamında ziyaret ederek çocuklarının bulunması için yardım talep etmesi üzerine tekrar çalışma başlatılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bayram Erol Akçabelen Reşadiye Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title