Haberler

Tokat'ta Engelliler Haftası

Tokat Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Engelliler Haftası” kutlamaları engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Tokat Belediyesi öncülüğünde düzenlenen "Engelliler Haftası" kutlamaları engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Engelliler Haftası münasebetiyle Tokat Belediyesi Karşıyaka Mahalle Konağı'nda düzenlenen programda il protokolü engelliler ve aileleriyle bir araya geldi. Burada Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Okulu'nda eğitim gören öğrenci velilerinin rehabilitasyonunu sağlamak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen kurs sonunda sergi açılışı yapıldı. Tüm yeteneklerini sergileyen öğrencilerin ve ailelerin sergisi büyük beğeni topladı. Daha sonra Yavuz Selim Özel Eğitim Okulu'nda sosyal becerileri geliştirmek ve mesleki kazanım sağlamak amacıyla hazırlanan kafenin açılışı gerçekleştirildi. Engelliler Haftası dolayısıyla Tokat Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı'nda etkinlikler devam etti.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 'Sevgi her engeli aşar' vizyonundan hareketle engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları başlattıklarını kaydetti. Her insanın birer engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, günümüzde fiziksel ve zihinsel eksiklikten ziyade esas sorunun duygusal eksiklik olduğu sözlerine ekledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Mehmet Akif Ersoy Tokat Belediyesi Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title