Haberler

Tokat; "Şampiyonluğu Milas'a Hediye Ediyoruz"

Türkiye Voleybol 2. Ligi 1.Grup’ta mücadele eden ve sezon sonunu şampiyon olarak tamamlayan Milas Belediyespor Voleybol Kulübü, başarılarını Milas’a armağan etti.

Türkiye Voleybol 2. Ligi 1.Grup'ta mücadele eden ve sezon sonunu şampiyon olarak tamamlayan Milas Belediye spor Voleybol Kulübü, başarılarını Milas'a armağan etti.

Türkiye Voleybol 2. Ligi 1.Grup'ta mücadele eden ve sezon sonunu şampiyon olarak tamamlayan Milas Belediye spor Voleybol Kulübü; başta yönetici, teknik ekip ve sporcuların düzenledikleri basın toplantısında elde ettikleri başarı hakkında açıklama yaparak şampiyonluğu Milas halkına hediye ettiklerini söylediler.

Milas Belediyesi Ek Hizmet binasında dün saat 10.00'da kulüp ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile beraber basının karşınına çıkan Milas Belediye spor Voleybol takımı ve teknik ekip elde edilen şampiyonluğu değerlendirdi.

Elde edilen başarıdan son derece mutlu olduğunu belirten ve hedeflerinin Türkiye Voleybol 1.Lig olduğunu söyleyen Milas Belediye spor Kulüp ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat sözlerine şöyle devam etti, "1. Lig hedefiyle çıktığımız bu yolda grubumuzu lider olarak tamamlamaktan son derece mutluyum. Şimdiki hedefimiz 1. Lige çıkmak, önümüzde play off maçları var. Bu maçlarda yine azmimizden ve enerjimizden hiçbir şey kaybetmeden ilçemizin hak ettiğini düşündüğümüz 1. Lig hedefini gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda yönetimimize, teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Hem takım hem de kulüp olarak bunu sağlayabilecek güçteyiz. Şimdiye kadar bizlere destek olan taraftarlarımıza Milas halkımıza teknik ekibimize ve sporcularımıza teşekkür ediyor Konya ve Ankara'da oynayacakları play off maçlarında başarılar diliyorum. Daha önceki toplantılarımızda konuştuğumuz gibi bu voleybol sporuna yapılmış bir yatırımdır. Bu yatırımın meyvelerini toplamak bizleri memnun ediyor. Şu anda sadece bir aşamayı geçmiş durumdayız, önümüzde daha zorlu sınavlar var."

"HEDEF 1. LİG"

Tokat, hedeflerinin birinci lig olduğunu kaydederek "Bunları da en iyi şekilde geçip ilçemize o mutluluğu ve şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. 1. lige çıkmak demek ilçemizdeki spor seviyesini yükseltmek demek. Yola çıktığımız ilk günden beri hedefimizin bu olduğunu hep belirttik. 1.lige çıktığımız takdirde voleybol sporuna yaptığımız yatırımları yükseltmemiz gerekmekte. Kulüp olarak bunların üstesinden gelecek güçteyiz. Son olarak şunu söylemek istiyorum, Milas 1. Lige çok yakışacak." dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın ardından söz alan ve bazen sonun başlangıçtan daha önemli olduğunu belirten Milas Belediyespor Teknik Sorumlusu Osman Çakıray, şampiyonluğu Milas halkına hediye ettiklerini söyledi.

Konya ve Ankara'da oynanacak play off maçları hakkında da açıklama yapan Çakıray, "İlk etap maçları 15-16-17 Mart tarihleri arasında Konya'da oynanacak. Dörderli olarak, dört grup var. Son 16 diye adlandırdığımız gruplar. Bizim bulunduğumuz grupta; Urfa Haliliye, Ordu Akkuş ve Diyarbakır Peyas takımları var. Bu grupların ilk ikileri Ankara'da oynanacak final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Grubumuzdaki takımların hepsi iyi takımlar, ama bizde iyi takımız. Hedefimiz ilk ikiye kalmak ve çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Lige kötü başlamış olsak ta ilk yarının son iki maçından itibaren bir seri yakalık ve o seriyi devam ettireceğiz. Ligin başında takım arkadaşlarımıza söylemiştim Son başlangıçtan daha önemlidir, önemli olan nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğindir. Bizde ligin sonunu güzel bitirdik ve şampiyon olduk." diye konuştu.

Tokat'a teşekkürlerini ileten Çakıray, "Bugüne kadar bizlere destek olan Başta hem kulüp hem de Belediye Başkanımız Muhammet Tokat'a, kulüp yöneticilerimize, taraftarlarımıza ve Milas'a gönül vermiş sporseverlere teknik ekip ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Gruplardan çıkarak Milas'a hak ettiği 1.Lig'i getireceğimize ve bu sevinci yaşatacağımıza inancımız tam." dedi.

Son olarak söz alan Tokat, gelecek yıldan itibaren maçların Milas Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağını belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Muhammet Tokat Türkiye Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title