Haberler

Tokat Otomobille Çarpışan Halk Otobüsü Kanala Uçtu: 5 Yaralı

Otomobille çarpışan halk otobüsü kanala uçtu: 5 yaralıTOKAT'ta otomobille çarpışan özel halk otobüsünün sulama kanalına uçması sonucu yaşanan kazada 5 kişi yaralandı.

Otomobille çarpışan halk otobüsü kanala uçtu: 5 yaralı

TOKAT'ta otomobille çarpışan özel halk otobüsünün sulama kanalına uçması sonucu yaşanan kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 14.00 sıralarında kent merkezindeki Karşıyaka Mahallesinde yaşandı. 27 yaşındaki Büşra Uğur'un kullandığı 60 HB 950 plakalı otomobil kavşaktan dönmek isterken dikkatsizlik sonucu 53 yaşındaki Kenan Kılıç idaresindeki 60 H 0101 plakalı özel halk otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrulurken, halk otobüsü ise kontrolden çıkarak yol kenarındaki sulama kanalına uçtu. O esnada bölgede çalışma yapan belediye işçileri kanala girerek suya düşen otobüs şoförü ile birlikte 2 yolcuyu çıkarttı. Kazada otomobil sürücüsü Büşra Uğur ile otomobilde bulunan 48 yaşındaki Nevin Uğur, otobüs şoförü Kenan Kılıç ile yolcular Ragıp Polat ve Hale Yavuz yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otobüste başka yolcu bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title