Haberler

Tokat - Otomobilin Yayaya Çarpma Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Otomobilin yayaya çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı TOKAT'ta yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Otomobilin yayaya çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı

TOKAT'ta yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndan Sivas Caddesi istikametine seyir halinde olan 31 yaşındaki Ezgi Ünal idaresindeki 60 DU 393 plakalı otomobil yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 79 yaşındaki Hasan Başpınar'a çarptı. Meydana gelen kazada yaşlı adama çarpan otomobil ters istikamete geçerek park halindeki bir araca çarparak durdu. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Hasan Başpınar kanlar içinde yerde kaldı. Kazada ağır yaralanan yaşlı adam ise 112 sağlık ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Başpınar Tokat 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

yayalar:

bizim bu tokat cadde yolu e5 den fazla işliyor biraz yayalara dikkat edın ne bu ya hızlı kullanınca iyi mi oluyor.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title