Haberler

Tokat'ta Köy Minibüsü Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 14 Yaralı

Güncelleme:

Tokat'ta yoğun kar yağışı ve sis, köy minibüsünün yaklaşık 250 metrelik uçuruma devrilmesine yol açtı. Kazada 1 kişi öldü, 4'ü çocuk 14 kişi yaralandı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yoğun kar yağışı ve sis, kazaya neden oldu. 250 metre uzunluğundaki uçuruma yuvarlanan minibüsteki 1 kişi hayatınıkaybetti. 4'ü çocuk 14 kişi ise yaralandı.

YOĞUN KAR YAĞIŞI VE SİS SONUCU UÇURUMA YUVARLANDI

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye 55 kilometre uzaklıkta bulunan Alan Köyü yakınlarında meydana geldi. Erbaa'dan Alan Köyü'ne yolcu taşıyan İbrahim Yağcı yönetimindeki minibüs yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle sürücüsünun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası 250 metrelik uçuruma yuvarlandı.


KÖYLÜLERİN YARDIMIYLA UÇURUMDAN ÇIKARILDILAR

Kazada minibüste bulunan Asiye Soymaz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada minibüste bulunan 4'ü çocuk 14 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, köylülerin ve sağlık ekiplerinin yardımıyla uçurumdan çıkarılarak ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda ölen Asiye Soymaz'ın cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erbaa 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title