Haberler

Kazada Ölen 2 Aylık Zeynep ve Anneannesi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Sivas'ta dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren 2 aylık ikizlerden Zeynep İkra Karabulut ile anneannesi 59 yaşındaki Ayşe Üstün, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

Sivas'ta dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren 2 aylık ikizlerden Zeynep İkra Karabulut ile anneannesi 59 yaşındaki Ayşe Üstün, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde toprağa verildi.

Tunceli'de Jandarma Özel Harekat timinde görev yapan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Resul Karabulut, yıllık iznini geçirmek üzere ailesi ile birlikte eşinin köyü olan Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Karaağaç köyüne gelmek için dün yola çıktı. Ancak Karabulut yönetimindeki 23 HE 064 plakalı otomobil, Sivas- Kayseri karayolu Kayseri Caddesi'nde buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak takla attıktan sonra, yön levhasına çarptı.

Kazada, araç sürücüsü Resul Karabulut ile otomobildeki eşi 21 yaşındaki Seda Karabulut, 2 aylık ikiz bebekleri Zeynep İkra ve Zehra Nisa Karabulut ağır yaralandı. Seda Karabulut'un annesi Ayşe Üstün ise otomobilin içerisinde sıkışarak yaşamını yitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar arasındaki ikiz çocuklardan Zeynep İkra da burada hayatını kaybetti.

İKİZLERİ ÖLÜM AYIRDI

Kazanın ardından anne Seda Karabulut'un yakınları Sivas'a giderek cenazeleri teslim aldı. Erbaa ilçesine bağlı Karaağaç köyüne getirilen Ayşe Üstün ile torunu Zeynep İkra Karabulut'un cenazeleri önce köyde bulunan eve getirilerek helallik alındı. Bu sırada evde bulunan yakınları gözyaşlarını tutamadı. Ardından cenazeler evin karşısında bulunan köy okulunun bahçesine getirildi. Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından talihsiz bebek ile anneannesi köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye katılan çok sayıda vatandaşın tek yumurta ikizlerinin birbirinden kaza sonrası ayrılması dolayısıyla büyük üzüntü yaşadı. Kazada eşini ve torununu kaybeden Ali Şen Üstün, saat 15.30 civarında Resul Karabulut ile telefonda konuştuğunu söyleyerek, "Bana Sivas'tayım' dedi. Konuşmadan 15-20 dakika sonra kaza yapmışlar. Ondan sonra haber alamadık. Kazada hanımım ile torunumdan biri vefat etti. Bebekler ikizdi" diye konuştu.

Zeynep İkra'nın ikizi Zehra Nisa ile anne ve babası Resul ve Seda Karabulut çiftinin tedavisi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaağaç Tunceli Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title