Haberler

Tokat Belediyesi Mamak'ta Sosyal ve Kültürel Projeleri İnceledi

Tokat Belediye’si Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci ve birim müdürleri Mamak Belediyesi’nce yapılan sosyal ve kültürel tesislerde incelemelerde bulundu.

Tokat Belediye'si Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci ve birim müdürleri Mamak Belediyesi'nce yapılan sosyal ve kültürel tesislerde incelemelerde bulundu.

Amaçlarının Türkiye'deki iyi örnekleri Tokat'a getirerek, Tokat halkına hizmetin en güzelini sunmak olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci: "Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri olan Eyüp Eroğlu ile birlikte çalışıyoruz. Belediye başkanımızdan almış olduğumuz sinerji ile Türkiye genelinde belediyecilik anlamındaki iyi örnekleri Tokatımıza getirerek vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak istiyoruz. Bugün de Mamak Belediyesi'nde bu çerçevede incelemelerde bulunuyoruz. Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu bir yandan Tokatımızın fiziki değişimi için dev adımlar atarken bir yandan da Şehrimizin sosyo-kültürel ihtiyacı olan tesisleri, Tokatımıza kazandırmak için gece gündüz ekibi ile çalışmaktadır" dedi.

Tokat'ta hayata geçirilecek olan yeni sosyal projeler öncesinde çeşitli incelemelerde bulunan Kelemci ve Proje ekibi önce Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ'ı makamında ziyaret etti. Son derece samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcıs Erdoğan Karadağ. Mamak'ta yapılan hizmetlerle ilgili olarak Tokat heyetine bilgi verdi. Erdoğan Karadağ, "Tokat'a hizmetin en güzelini Tokat'a götürmek için gece gündüz çalışan Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu'nun şahsında tüm ekibini yürekten kutluyorum. Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde iyi örneklerin Tokat'ımıza kazandırılması noktasında bilgi ve tecrübelerimizi projelerimizi Tokatlı hemşehrilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim" ifadesini kullandı.

Ziyaret sonrasında Selahattin Kelemci ve birim müdürleri Mamak'ta yapılan sosyo-kültürel tesisleri gezerek yetkililerden bilgi aldı. Mamak Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ali Bozdağ'ın eşlik ettiği gezide Selahattin Kelemci ve birim müdürleri Seğmen Konak, Yeşilbayır Aile Merkezi ve Bilgi Evi, Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi ve Ortaköy Mezarlığı'nı gezerek bilgi aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Tokat Belediyesi Eyüp Eroğlu Karadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title