Haberler

Tokat Belediyesi Çalışmalarına Hız Verecek

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye olarak yaz döneminde çalışmalara hız vereceklerini kaydetti.

Ramazan Bayramı tatili sonrasında Başkan Eroğlu, ilk mesai gününde belediye personeli ile bir araya geldi. Önce şantiye personeli ile bayramlaşan Başkan Eroğlu, daha sonra Belediye Sosyal Tesisleri'nde diğer personel ile bayramlaşma programında buluştu. Ramazan ayının ardından çalışmalara hız vererek, sıcak havaların iyi ve verimli geçirileceğine değinen Başkan Eroğlu, bu Ramazan ayında belediye olarak da bir takım etkinliklere imza attıklarını ve güzelde izlenimler aldıklarını söyledi. Tokat Belediyesi personelinin yapılan çalışmalarda aktif rol almasını beklediğini ifade eden Başkan Eroğlu, "Artık biraz daha gaza basacağımızı biraz daha vites büyütmemiz gerektiğini ifade etmiştim, aynı şekilde burada sizlerle de aynı şeyi paylaşmak istiyorum. Yani biz 4 aya yakın zamanda beraberiz. Sizlerde çok eskiden beri buradasınız ve yaşınızın emeklilik döneminizin el verdiği sürece bizimle olacaksınız. Biz burada iki şeyi çok önemsedik. Birincisi burada çalışanlarımızın bedenen ve manen çalışma şartlarını önemsedik. Birçok memur arkadaşlarımız ve işçi arkadaşlarımız da var dedik ki; çalışanlarımızın bir defa hakkını iyice vermeliyiz, onların hak ettiği ücretlerini alacaklarını hızlı bir şekilde vermeliyiz" dedi.

Başkan Eroğlu, işçilere 3.5 ay içerisinde 4 tane ikramiye ödediklerini ifade ederek, "Şu anda ikramiye borçlarımız 8'e düştü ve inşallah kısa sürede bitirip, artık çalışanlarımızın alın teri kurumadan alacaklarını veren bir belediye olacağımızı söyleyelim. Bununla beraber memur kardeşlerimizin il soysal denge tazminatı geçtiğimiz yıl ilki yapılan, ikicisinin de bize nasip olduğu bir çalışmaydı" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tokat Belediyesi Ramazan Bayramı Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title