Haberler

Tokat AK Parti'li Coşkun: Terörün Beli Kırılmıştır

Ak Parti'li Coşkun: Terörün beli kırılmıştırAdalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Güneydoğu'da devam eden operasyonlar ile ilgili olarak, "Bu sahici mücadele ve müdahale ile teröre diz çöktürülmüş, terörün beli kırılmıştır" dedi.

Ak Parti'li Coşkun: Terörün beli kırılmıştır

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Güneydoğu'da devam eden operasyonlar ile ilgili olarak, "Bu sahici mücadele ve müdahale ile teröre diz çöktürülmüş, terörün beli kırılmıştır" dedi.

Çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere memleketi Tokat'a gelen AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Öğretmenevinde basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Çakır, Türkiye ve Tokat gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"YÜKSEKOVA TEMİZLENDİ"

Güneydoğu'da devam eden operasyonlar hakkında bilgi veren Çakır, PKK'ya karşı 4 il 12 ilçe de çok büyük bir mücadelenin verildiğini söyledi. PKK'nın Yüksekova ve Nusaybin'i çok ciddiye aldığını belirten Çakır şöyle dedi:

"An itibariyle söylüyorum, Yüksekova'da tamamlandı. Bunların hepsi temizlendi. Hiç kuşkusuz bu kadar ağır bir mücadeleden sonra bunların bir iki mahallesinde sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Ama onun dışında sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştır. An itibariyle iki noktada mücadele devam ediyor. Bunlardan biri Şırnak merkez, diğeri Nusaybin. Şırnak yüzde 70 oranında tamam, yüzde 30'u kaldı. Nusaybin'de ise yüzde 50. Nusaybin'i kendi deyimleri ile söylersem, 'Altın vuruşu yapmak istedikleri yer' olarak tespit ettiler. Çünkü, Nusaybin onların çok avantajlı olduğu bir yer. Burası Nusaybin, yolun diğer tarafı Suriye. Öyle olunca giriş çıkışlar yer altından, üstünden gece gündüz tam anlamıyla kontrol edilemiyor. Bununla birlikte mücadele devam ediyor."

"TERÖRE DİZ ÇÖKTÜRÜLMÜŞTÜR"

Terörle mücadelenin polis ve jandarma özel harekat tarafından yapıldığını söyleyen Çakır şöyle konuştu:

"Çünkü uzmanlık isteyen bir şey. Kayıp vermememiz gerekir. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Kayıp verdik, çok içimiz yanıyor. İnşallah bundan sonra hiç kayıp vermeyiz. Ölü olsun tutuklu olsun etkisiz hale getirilen beş bine yakın terörist söz konusu. Bu da yedi, sekiz ay gibi bir dönemde elde edilmiş en önemli başarılardan birisidir. Şu anda bu sahici mücadele ve müdahale ile teröre diz çöktürülmüş, terörün beli kırılmıştır. Elbette Şırnak'ta, Nusaybin'de en kısa sürede tamamlanacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Coşkun Çakır AK Parti AK Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title