Haberler

Tok, Şampiyonları Ağırladı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İzmir’in Çeşme ilçesinde yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda iki altın madalya, bir gümüş madalya ve iki bronz madalya alan şampiyonları makamında ağırladı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İzmir'in Çeşme ilçesinde yapılan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda iki altın madalya, bir gümüş madalya ve iki bronz madalya alan şampiyonları makamında ağırladı.

İlkadım Belediyesi sporcularıyla yakından ilgilenen Başkan Tok, gençleri tek tek kutlayarak başarılar diledi. Her turnuvada büyük başarılara imza atan genç sporcular Başkan Tok'a spora ve sporcuya verdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

"GURURUMUZ OLDULAR"

İlkadımlı sporcuların büyük hedeflere kızla koştuğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi sporcularımızın Türkiye şampiyonluklarını tebrik ediyorum. Çok önemli bir başarıya imza attık. Büyük önem taşıyan dereceler aldık. Her bir sporcumuz alının teriyle büyük başarıya ulaştı. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Her zaman tam destek diyerek elimizi her taşın altına koyduk. Şimdi ise sporcularımız bizlerin bu desteklerini boşa çıkarmayarak bizlere büyük mutluluklar yaşatıyor. İlkadım'ın adını Türkiye'nin her yerine duyuran bu genç sporcularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Salon sporlarında çizdiğimiz hedef doğrultusunda hızla ilerliyoruz. 2017 yılından itibaren dünya şampiyonu sporcularımızın çıkacağına artık eminiz. Kendilerinden emin hedeflerine hızla koşan sporcularımız bizleri her zaman gururlandırıyor. Hepsine tekrar başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a boks eldiveni armağan eden sporcular ve antrenörler günü anına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erdoğan Tok Türkiye Çeşme İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title