Haberler

Tok: "İlkadım'da 'Samsunluluk' Ruhunu Ortaya Koyacağız"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “İlkadım'da artık Samsunluluk ruhunu ortaya koyacağız. Burada yaşayan herkes Samsunlu ve İlkadımlıdır.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "İlkadım'da artık Samsunluluk ruhunu ortaya koyacağız. Burada yaşayan herkes Samsunlu ve İlkadımlıdır. Bunlar arasında birlik ve beraberlikle 'ayrımcılığa son' diyeceğiz" dedi.

AK Parti İl Genel Sekreteri Erol Köroğlu ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'i makamında ziyaret eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, yaptığı açıklamada, "İlkadım'da artık Samsunluluk ruhunu ortaya koyacağız. Samsun'da ülkemizin çeşitli yerlerinden insanlar yaşıyor. Burada yaşayan herkes Samsunlu ve İlkadımlıdır. Bunlar arasında birlik ve beraberlikle ayrımcılığa son diyeceğiz. Ölçümüz de 'Yaradılanı severiz yaradandan ötürü' düsturunu sağlayacağız. Bu birlikteliği sağlamak için bir sinerji oluşturacağız. Bu sinerjiyle beraber İlkadım'a hizmetlerin gelmesi noktasında da bir bütünlük oluşacak" diye konuştu.

"BELEDİYE HİZMET BİNASINI YAPACAĞIZ"

İlkadım ilçesinin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğini söyleyen Erdoğan Tok, "Biz, özellikle geçen 5 yıllık belediyecilik tecrübemizle beraber çıraklık dönemimizi atlattık. Türkiye Büyük Millet Meclisi Müşavirliği'nde de 3 yıl görev yaptık. Oradaki birikimimizle de vatandaşlarımızın hizmetkarı olmak noktasında sahaya çıktık. İlkadım ilçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Geçen 5 yıllık süreyi de bir kayıp olarak görüyoruz ve istenilen yatırımları alamadığını düşünüyoruz. Bunun nedenleri arasında Büyükşehir Belediyesi ve iktidar partisinin desteğinin arkasında olmamasıdır. Biz, iktidar parti, Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım ilçesi olarak hep beraber aynı parti olarak hareket ettiğimizde bu hizmet gelecektir diye düşünüyorum. Biz geldiğimizde ilk olarak İlkadım Belediyesi hizmet binamızın çok seri şekilde yapılması lazımdır. Bu çok geç kalınmış bir şeydir. Normalde 3 belediyenin birleşmesi neticesinde büyük bir ilçe konumuna gelen İlkadım'da maalesef iki tane ayrı ayrı noktalarda ve uygun olmayan şartlarda bir yapı oluşmuş. Biz bunu hemen bir çatı altında alarak belediye hizmet binası yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca Kültür ve Kongre Merkezi ilçemizde yok. Diğer ilçelerde var ama en büyük ilçe olmamıza bizde rağmen yok. Bunun için de alt yapılarımızı hazırladık" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Köroğlu Erdoğan Tok Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title