Haberler

Tohum Otizm Vakfı 10. Yılını Kutladı

Güncelleme:

Otizmli çocuklara destek olan Tohum Otizm Vakfının 10. kuruluş yılı önceki gün Four Seasons Hotel'de düzenlenen görkemli bir baloyla kutlandı.

Otizmli çocuklara destek olan Tohum Otizm Vakfı'nın 10'uncu kuruluş yılı önceki gün Four Seasons Hotel'de düzenlenen görkemli bir baloyla kutlandı.

500 DAVETLİ KATILDI

Geceye; Tohum Otizm Vakfı'nın kurucularının yanı sıra aralarında Demet Evgar, Mine Kalpakçıoğlu, Emir-Fatoş Sarıgül, Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı, Serra-Alp Taşkent, Suzan Sabancı Dinçer, Elif Gönlüm ve Kenan Doğulu'nun da bulunduğu 500 davetli katıldı.

KENAN DOĞULU'NUN GİTARINI BİR HAYIRSEVER ALDI

Balonun sürprizi; Pink Floyd grubunun kurucularından Roger Waters'ın, İstanbul konseri sırasında imzalayıp Tohum Otizm Vakfı'na teslim ettiği gitarın açık artırmaya sunulmasıydı. Kenan Doğulu'nun, 'We Don't Need No Education' isimli şarkıyı söyleyerek sahneye getirdiği gitarı, adı açıklanmayan bir hayırsever aldı. Dünyaca ünlü sanatçı Patrizio Buanne da, sevilen şarkılarıyla geceye renk kattı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Four Seasons Hotel Mine Kalpakçıoğlu Kenan Doğulu Demet Evgar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title