Haberler

Togar'dan Ramazan Özel Programına Davet

Tekkeköy Belediyesi 26 Haziran Cuma akşamı 19 Mayıs Mahallesi Lojmanlar Pazar Yeri’nde Ramazan özel programı düzenleyecek.

Tekkeköy Belediyesi 26 Haziran Cuma akşamı 19 Mayıs Mahallesi Lojmanlar Pazar Yeri'nde Ramazan özel programı düzenleyecek.

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenecek Ramazan özel programı iftar yemeği, Kur'an tilaveti, ilahi dinletisi, semazen gösterileri, dini sohbet ve toplu teravih namazı ile Hazreti Muhammed'in Sakal-I Şerifi ziyareti ile son bulacak. Program alanında bayanlara özel namaz kılma yeri ve çocuklar için ücretsiz oyun parkı da yer alacak. Yine alanda Osmanlı şerbeti, çay gibi ikramlar ücretsiz olarak servis edilecek.

İLÇEDE İLK KEZ

"İlçemizde ilk defa açık alanda toplu teravih namazı kılınması ve Peygamber Efendimizin Sakal-I Şerifi ziyareti yapılacak" diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "26 Haziran Cuma akşamı ilçemiz Lojmanlar Pazar Yeri'nde Ramazan ayının havasına uygun çok anlamlı ve manevi bir program düzenleyeceğiz. Programımız iftar yemeği ile başlayacak. Yemeğin ardından kuran tilaveti, ilahi dinletisi, semazen gösterileri ve dini sohbet ile devam edecek. Ardından halkımız ile birlikte toplu teravih namazı kılacağız. Namazın akabinde Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifi ziyareti yapılacak. Program alanımızda ayrıca bayanlara özel namaz kılma yeri de hazırlıyoruz. Çocuklar için de çocuk oyun alanı kurduruyoruz. Ramazan paylaşmak bütünleşmek ve dargınlıkları unutmaktır. Biz de tüm Tekkeköy olarak inşallah Ramazan ayına uygun bir tablo sergileyeceğiz. Herkesi 26 Haziran Cuma akşamı düzenleyeceğimiz Ramazan özel programımıza davet ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Togar 19 Mayıs Tekkeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title