Haberler

TOFAŞ ve Renault'dan Sonra, Ford Otosan da Üretime Ara Verdi

Güncelleme:

Ford Otosan, parça tedarik problemi sebebiyle Gölcük ve Yeniköy Fabrikaları'nda üretime geçici ara verdiğini duyurdu.

Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Bursa'da yaşanan işçi eylemleri nedeniyle parça tedarik problemi yaşamasından dolayı Gölcük ve Yeniköy Fabrikaları'nda üretime geçici ara verdiğini duyurdu.

KAP'A BİLDİRDİ

Ford Otosan'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

PARÇA PROBLEMİ YAŞANIYOR

"Bursa ilinde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren bazı şirketlerde gerçekleşen işçi eylemleri, Kocaeli yerleşkemizde yer alan Gölcük ve Yeniköy fabrikalarımızın parça ikmalinde kesintiye yol açmıştır. Yaşanan parça tedarik problemi sebebiyle, Gölcük ve Yeniköy fabrikalarımızda üretim faaliyetlerine 20 Mayıs 2015 Çarşamba gününden itibaren geçici süreyle ara verilmiştir. Parça ikmal problemi çözüldüğünde üretim tekrar başlayacaktır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Renault Yeniköy Gölcük Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (103)

Deniz:

Ülkesinin ekonomik krize sürüklenmesine alkış tutanları maalesef görüyoruz bu güzel ülkemizde. Vatan hainliği bu olsa gerek. sırf beğenmediği bir iktidar var diye ülkesinin batmasını isteyen bir milletiz maalesef. Aferin size. . . çalışmayın. .

21
25
yanıtYanıtla
Salim Selmanoğlu:

Fabrikalar 1-2 yıl çalışmasın zaten yollar arabadan geçilmiyor bu şekilde trafik rahatlar. İşçiler de yorulmuştur boş boş dinlensinler çünkü onlara da rahat batmış. . . .

11
20
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.com:

Alın size yeni bir ekonomik darbe daha. Bilinçli yapılıyor bunların hepsi.

14
17
yanıtYanıtla
battalgazili:

VAR BU İŞLERDE BİR BİT YENİĞİ GECİKMEZ TEZ ÇIKAR ORTAYA HELE ŞU SEÇİMLER BİTİVERSİN O ZAMAN GÖRECEĞİZ

20
11
yanıtYanıtla
kerim:

ülke 2001 den bile daha büyük bir ekonomik krizde insanlar karın tokluğuna çalışıyor dolar ardından euro devalüe olmuş tüm temel ihtiyaçlara fahiş zamlar yapılmış sistem artık dikiş tutmuyor her yerinden patlak veriyor

27
3
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Helal olsun iscilere hakkinizi arayin hirsizlara oy yok

29
1
yanıtYanıtla
FORDLAMAYIN:

şimdi fordcum dio ki tedarik sıkıntısından dolayı üretime ara verdik :) inönü fabrikanda motor ve kamyon üretiminde aksaklığın neden yok ? bursada çoğu firma sana parça veriyor. bursa şuan grevde gebze de kaç fabrikan var ki tedarikçi olarak sana çalışan acaba çalışanların greve gideceğinimi öğrendin itibarın ve adınmı kirlenir = TEDARİK PROBLEMİ YAŞANDIĞINDAN GEÇİCİ OLARAK ÜRETİMİ ARA VERDİK - BİZDE BUNU FORDLUYOMUYUZ - FORDLAMIYORUZ ;)

30
0
yanıtYanıtla
Kul:

Ülkesinin ekonomik krize sürüklenmesine alkış tutanları malesef görüyoruz bu güzel ülkemizde. Vatan hainliği bu olsa gerek. sırf beğenmediği bir iktidar var diye ülkesinin batmasını isteyen bir milletiz maalesef.

7
21
yanıtYanıtla
murat kara:

çok iyi olmuş, tofaş renult işçilerinin yürekten tebrik ediyorum.

24
3
yanıtYanıtla
m vatan:

utanmaz bursa valiside gidip işcilere tehtitler savurmuş bu valide hic alah korkusu işinin hakıyla yapma yetimin malına sahip cıkma yok

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title