Haberler

Tofaş Spor Kulübü 40 Yaşında

Tofaş Spor Kulübü 40 yaşında- Kulübün kuruluşunun 40'ıncı yılı kutlanarak takımın teknik heyeti ve sporcuları tanıtıldı- Vali Karaloğlu: "Basketbolda, Türkiye'de lig ve kupa şampiyonlukları kazanmış, Avrupa'da final oynayarak Türkiye'ye büyük başarılar getirmiş, gurur yaşatmış bir kuruluşumuz ve spor kulübümüz"BURSA (AA) - Tofaş Spor Kulübünün kuruluşunun 40'ıncı yıl dönümü ve Tofaş Basketbol Takımının 2014-2015 sezon açılışı dolayısıyla tören yapıldı.

Tofaş Spor Kulübü 40 yaşında- Kulübün kuruluşunun 40'ıncı yılı kutlanarak takımın teknik heyeti ve sporcuları tanıtıldı- Vali Karaloğlu: "Basketbolda, Türkiye'de lig ve kupa şampiyonlukları kazanmış, Avrupa'da final oynayarak Türkiye'ye büyük başarılar getirmiş, gurur yaşatmış bir kuruluşumuz ve spor kulübümüz"BURSA (AA) - Tofaş Spor Kulübünün kuruluşunun 40'ıncı yıl dönümü ve Tofaş Basketbol Takımının 2014-2015 sezon açılışı dolayısıyla tören yapıldı.Kulübün sosyal tesislerinde düzenlenen törende konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Tofaş'ın otomotiv, sanayi ve Türk sporunda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.Tofaş'ın sadece Türkiye'de otomotiv üretmediğini, sporcu fabrikasıyla pek çok sporcuyu Türk sporuna kazandırdığını dile getiren Karaloğlu, "Tofaş, ana branş basketbol olmak üzere, geçmişine baktım sadece basketbolla değil, güreşte, atletizmde, yüzmede, masa tenisinde, su topunda ve birçok branşta bu ülkeye önemli katkı sağlıyor. Basketbolda, Türkiye'de lig ve kupa şampiyonlukları kazanmış, Avrupa'da final oynayarak Türkiye'ye büyük başarılar getirmiş, gurur yaşatmış bir kuruluşumuz ve spor kulübümüz" ifadesini kullandı.Firmanın Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Başaran da kulübün kuruluşunun 40'ıncı yıl dönümü dolayısıyla çok önemli bir projeyi hayata geçireceklerini bildirdi.Türk basketbolunda ekol olmuş Tofaş Spor Kulübünün 40'ıncı yıl gururunu birlikte yaşadıklarını anlatan Başaran, şöyle konuştu: "Tofaş, yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle bugüne kadar birçok gencin basketbolla tanışmasına olanak sağladı. Bizim için büyük anlam ifade eden 40'ıncı yılımızda da güzel bir projeyi hayata geçiriyor ve 'Her sayı bir top, her galibiyet bir pota' diyerek yola çıkıyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Bursa'daki ihtiyaç sahibi okullarımıza, evimizde yapacağımız maçlarda alacağımız her galibiyet için bir pota, attığımız her sayı başına da bir basketbol topu hediye edeceğiz. Takımımız bu yıl da genç ve tecrübeli isimlerin başarıyla harmanlandığı kadrosuyla iddialı hedeflerin peşinde koşarken, Bursa halkının da desteğiyle şehrimizi farklı platformlarda temsil etmenin gururunu yaşayacak."Kulüp Başkanı Efe Aydan ise öncelikli hedeflerinin, Türk basketboluna yeni yetenekler kazandırmak olduğunu vurguladı.Milli takımlara seçilen Tofaş'lı sporculara birer altın hediye edilmesi ve Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımın teknik heyeti ve sporcularının tanıtılmasıyla sona eren törene, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve çok sayıda davetli katıldı. ...

Kaynak: AA / Spor

Vali Karaloğlu Tofaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title