Haberler

Bülent Keneş Erdoğan'a Hakaretten Tutuklandı

Güncelleme:

Todays Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, "Cumhurbaşkanı hakaret" gerekçesiyle tutuklandı.

Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasıyla çıkarıldığı Nöbetçi 7. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Keneş Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (13)

sucMobil-ANDROID:

RTE peygamber sanki

7
51
yanıtYanıtla
barisMobil-ANDROID:

AKP ve MHP KANA DOYMAYAN IKI PARTI ALLAH BELANIZI VERECEK BARIS BRIS BARIS

4
44
yanıtYanıtla
ferMobil-ANDROID:

sen kimsin ki reisimize hakaret edersin

19
11
yanıtYanıtla
ceko Mobil-ANDROID:

Türkiye yi ne hale getirdi Tayip birde utanmadan onu destekliyor

10
17
yanıtYanıtla
ninoMobil-ANDROID:

cok iyi olmus vatanhainlerine

16
10
yanıtYanıtla
MARDİNLİ,HDP AŞKTİRMobil-ANDROID:

DİKKAT DİKKAT HİÇ KİMSE FAŞİST TURKİYE CUMHURBAŞKANİNA HAKARET ETMESİN. ÇÜNKÜ O DÜNYAYA YİL 2015 DİKTATÖRÜDÜR.KAHROLSUN FASİT TÜRKİYE KAHROLSUN FAŞİST ERDOĞAN.3 KURUŞLUK BİR İNSANDİR TÜRKİYE BU HALE GETİRDİ ÇOK YAZİK. TURK HALKİ,KÜRT HALKİ BUNU HAK ETMEDİ.

7
18
yanıtYanıtla
Belçika:

Bana göre Cumhurbaşkanı kelimesi yanlış bunun doğru adı zalim diktatördır

16
8
yanıtYanıtla
İzmir Mobil-ANDROID:

Hakaret edilmeye bile deymez bu insan

13
6
yanıtYanıtla
bosna!!:

BULENT KENES TURKIYENIN INGILIZCE DILINDEKI EN IYI GAZETESININ GENEL YAYIN YONETMENIDIR. OLAY SIYASIDIR. OZGUR BASINA SALDIRILARIN BIR PARCASIDIR.

5
10
yanıtYanıtla
ozturk Mobil-ANDROID:

bu guzel bir haber turkiye cumhuruyeti cumhurbaskani kim olursa olsun kimsenin hakaret etmeye hakki yok tur

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title