Haberler

Toçoğlu, Tebrik Ziyaretlerini Kaynarca'da Sürdürdü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1 Kasım seçimleri sonrası tebrik ziyaretlerini Kaynarca'da sürdürdü.

Kaynarca Belediyesi ve AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Zeynur Özel ve İlçe Başkanı Murat Kefli'nin Başkan Toçoğlu'na eşlik ettiği ziyaretlerde Kaynarca'ya yeni yatırımların müjdesi verildi.

AK Parti İlçe Teşkilatı'na yapılan ziyarette konuşan İlçe Başkanı Murat Kefli, "1 Kasım seçimlerini birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz çalışarak tamamladık. Tek başına iktidar olduk. Kaynarcalı hemşirelerimiz AK Parti'ye yüzde 76'lık destek verdiler. Tüm teşkilat üyelerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman rehavete kapılmadık. 1 Kasım'da Sakarya'da böylesine büyük bir başarı kazanmamıza vesile olan hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ise, "Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi olarak Kaynarca'da birçok yatırımı hayata geçirdik. Kaynarca olarak partimize yüzde 76'lık destek vererek önemli başarıya imza attık. 7 Haziran'dan sonra ülkemizin sıkıntılı dönemini milletimiz gördü. 1 Kasım'da AK Parti büyük bir zafere imza attı. Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak koordineli çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise yaptığı açıklamada, "7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemiz bir fetret dönemi yaşadı. Hamd olsun milletimizin desteği ile ülkemizde yaşanan sıkıntılı günleri geride bıraktık. Kaynarca her zaman olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de partimize çok önemli bir destek verdi. İnşallah milletimizin bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman işimizi ciddiyetle yürütmeye devam edeceğiz. Her zaman ifade ediyoruz; bizim işimiz hizmettir" ifadelerini kullandı.

Başkan Toçoğlu konuşmasının devamında, "1 Kasım seçimleri öncesinde Kaynarca'da görev yapan muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. Muhtarlarımızın taleplerini bir bir dinleyip not aldık. Genel olarak talepler içme suyu ve yol konusunda oldu. Bu kapsamda ilçemizde asfalt atağı başlattık. ve daha önce projelendirdiğimiz içme suyu projemizde çalışmalarımızı hızlandırdık. Kaynarcalı hemşerilerimizin şüphesi olmasın; bize olan güveni boşa çıkarmayacağız. Kaynarca için en iyisini hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Kaynarca henüz Büyükşehir sınırlarına katılmadan birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Kaynarca'yı Sapanca Gölü'nün 1. sınıf içme suyuyla buluşturduk. Şimdi yeni bir çalışma başlatıyoruz. 47 kilometrelik içme suyu hattı ve 6 içme suyu deposunu Kaynarca'ya kazandıracağız. Böylece 39 mahallemizde zaman zaman yaşanan bulanıklık ve su yetersizliği sorununa son vermiş olacağız. Projemizin ihalesi tamamlandı. Kısa süre içerisinde ilk kazmayı vuruyoruz. Kaynarca'ya hayırlı olsun" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Kaynarca Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title